KÖLNI BÚTORKIÁLLÍTÁS

KÖLNI BÚTORKIÁLLÍTÁS -bútorkiállítás Kölnben nagyon sikeres volt. Frank Jankowski Fotografie

Idén januárban ismét részt vett cégünk a Kölnbe megrendezésre kerülő IMM vásáron, amely Európa legnagyobb bútorkiállítása.

A kölni bútorkiállítás alkalmával mutatják be a legnagyobb bútorgyártók a világ minden tájáról 2014 évre szánt újdonságaikat. Együttműködő partnerünk, az ADA cég, több pavilonban is kiállított.

A gyár különböző gyáregységeiben készíti minőségi ágyait, ülőgarnitúráit, foteleit, ágyrácsait, matracait. Európa egyik legnagyobb ülőgarnitúrákat gyártójának cégének számít és már régóta meghatározója a piacnak. A cég által gyártott ülőgarnitúrák nem csak követik az aktuális trendeket, hanem diktálják is. A gyártó neves designerek közreműködésével fejleszti ki évről évre az újabb modelleket.

Az idei évben is számos új modellt mutattak be a kölni bútorkiállítás területén. Az ülőgarnitúrák közül az idén egy íves vonalvezetésű, modern garnitúra nyerte el legjobban a tetszésünket. Amikor ráültünk és kipróbáltuk a kényelmi funkcióját már is tudtuk, hogy e nélkül a modell nélkül nem mehetünk haza.

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK - ADA 6279 lounge kanape - Rio Design

A Wembley nevet adták neki a tervezők. Különlegessége a Lover’s seat ülőfelület. Ez az jelenti, hogyha két személy is szeretne egymás mellett kényelmesen, a lábait feltéve pihenni, akkor erre ezen a garnitúrán lehetőségük van. Így vége a vitának a családon belül, hogy kié legyen a legjobb hely a kanapén. Akik inkább a magasabb háttámlás részű garnitúrát kedvelik, azok sem maradhatnak Wembley nélkül.

A sarokpados változatában is van egy kis extra.

A háttámlák előre hátra mozgathatók. Így mélyebb és keskenyebb ülőfelületet tudunk beállítani a garnitúrán. Egyéb funkciók is rendelhetők a garnitúrához, mint vendégágy funkció, fejtámla, ágyneműtartó, relax háttámla.

Ilyenkor nem csak új modelleket mutatnak be a gyártók, hanem új kárpitokat is. Az idén is találtunk újdonságot. Egy olyan „bútorkárpitot” amit nehéz szavakkal leírni. Mintha a fordított bőr és bőr kombinációja lenne, kissé antikolt hatású és ami legfontosabb; vízzel letörölhető róla a szennyeződés. Ezek után nem is volt kérdéses a döntésünk.

Ezzel a kárpittal és a Lover’s seat üléssel meg is rendeltük az üzletbe az első darabot. Magyarországon csak nálunk kapható ez a modell. Azóta már megtekinthető, kipróbálható ez a termék és már többek otthonában megtalálható. Érdemes ellátogatni üzletünkbe, mert a Wembley mellett sok egyéb szép különleges ülőgarnitúránkat.

Ha értesülni szeretne friss híreinkről, aktualitásainkról látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket Instagramon is!

A kölni bútorkiállítás történéseiről készült fotók: Frank Jankowski Fotografie

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS