LEMOSHATÓ BÚTORKÁRPIT

Lemosható bútorkárpit könnyen tisztítható, praktuikus és egyben elegáns

Milyen kárpitot válasszunk ülőgarnitúránkra? Ez sokszor nehéz kérdés.

A lemosható bútorkárpit általában egy Novalife-szerű anyag.

Az árat tekintve a textilbőr és a szövet után a soron következő kategória a Novalife-szerű anyaghoz hasonló lemosható bútorkárpit. A különböző gyártók ezeket az új fejlesztésű anyagokat többféle névvel látják el. Például ilyen a Novalife, Aquaclean, Nanova, ANL. Ezek most a  legújabb fejlesztések a modern bútorgyártásban.

Olyan speciális erősen strapabíró anyagok, amelyekről minden szennyeződés könnyedén eltávolítható. Felületük puha, tapintásuk kissé bársonyos, nagyon kellemes a komfortérzettel. Állíthatjuk, hogy a legkedveltebb tulajdonságuk az, hogy remekül tisztíthatók. Ha tollal ráfirkál gyermekünk az ülőgarnitúrára, akkor is elég egy vizes ruha a nem kívánt alkotások eltávolításához.

Mivel strapabíró anyag, ezért kisgyermekeseknek, kisállatot tartóknak és közületeknek is ajánljuk. Sőt, akik szeretik a fehér vagy nagyon világos színű bútorokat, azok számára is megfelelő választás ez a kárpit.

A lemosható bútorkárpit előnye, hogy színválasztékuk ezeknek az anyagoknak bőséges.

Többnyire élénk színek is vannak a választékban. Kárpitjainkat nem csak ülőgarnitúrára, hanem székekre is ajánljuk, hiszen az ilyen típusú bútorok esetében nagy eséllyel kerülhet szennyeződés, étel vagy ital a kárpitra.

Üzletünkben kollégáink szívesen megmutatják a gyors tisztíthatóságot, egy darabka kárpiton. Illetve, van néhány termékünk, melyek ilyen anyagokkal vannak kiállítva, mert így azt is szemléltetni tudjuk, milyen mutatós lehet egy ilyen kellemes színű lemosható bútorkárpit bevonat a bútoron, széken vagy fotelen.

További hírekért és aktualitásokért látogasson el Facebook oldalunkra és kövessen minket az Instagramon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS