Koronavírus korlátozások

ajnos, a koronavírus korlátozások miatt, személyesen nem leszünk elérhetőek, de e-mailben ezalatt az idő alatt is állunk mindenki rendelkezésére! 

Ezúton is értesítjük minden kedves vásárlónkat, hogy a kormányrendelet értelmében,

hozzájárulva a koronavírus terjedésének fékezéséhez és a későbbi egészséges, zavartalan kereskedelmi élet reményében 2021. március 8-22. között áruházunk zárva tart. Így sajnos, a koronavírus korlátozások miatt, személyesen nem leszünk elérhetőek, de e-mailben ezalatt az idő alatt is állunk mindenki rendelkezésére!

Továbbá minden vásárlónkat szeretnénk megnyugtatni, hogy a megrendelt bútorok kiszállítása zavartalanul működik, ezekről minden esetben egyeztetünk az érintettekkel írásban is. A 2021. március 8-22. közötti időszakban a rendelésfelvétel is zavartalanul működik a weboldalunkon keresztül, minden rendelésre, kérdésre, kívánságra nagyon hamar reagálunk.

Különleges kéréseket és egyeztetéseket igénylő esetekben telefonon is egyeztetünk mindenkivel, hogy bármilyen részletről tökéletes felvilágosítást adjunk és a koronavírus korlátozások ne érintsenek senkit hátrányosan.

Koronavírus korlátozások

Megértésüket köszönjük! Napi információkért figyelje folyamatosan frissülő Facebook oldalunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és