Koronavírus korlátozások

ajnos, a koronavírus korlátozások miatt, személyesen nem leszünk elérhetőek, de e-mailben ezalatt az idő alatt is állunk mindenki rendelkezésére! 

Ezúton is értesítjük minden kedves vásárlónkat, hogy a kormányrendelet értelmében,

hozzájárulva a koronavírus terjedésének fékezéséhez és a későbbi egészséges, zavartalan kereskedelmi élet reményében 2021. március 8-22. között áruházunk zárva tart. Így sajnos, a koronavírus korlátozások miatt, személyesen nem leszünk elérhetőek, de e-mailben ezalatt az idő alatt is állunk mindenki rendelkezésére!

Továbbá minden vásárlónkat szeretnénk megnyugtatni, hogy a megrendelt bútorok kiszállítása zavartalanul működik, ezekről minden esetben egyeztetünk az érintettekkel írásban is. A 2021. március 8-22. közötti időszakban a rendelésfelvétel is zavartalanul működik a weboldalunkon keresztül, minden rendelésre, kérdésre, kívánságra nagyon hamar reagálunk.

Különleges kéréseket és egyeztetéseket igénylő esetekben telefonon is egyeztetünk mindenkivel, hogy bármilyen részletről tökéletes felvilágosítást adjunk és a koronavírus korlátozások ne érintsenek senkit hátrányosan.

Koronavírus korlátozások

Megértésüket köszönjük! Napi információkért figyelje folyamatosan frissülő Facebook oldalunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Ággyá nyitható kanapéink kiváló ár-érték arányban

Ággyá nyitható kanapéink kiváló ár-érték arányban

Legtöbben a legjobb ár-érték arányú bútorok kiválasztására törekednek, a napjainkban tapasztalható áremelkedések miatt. Válogatásunkban hét kiváló minőségű, szinte elnyűhetetlen ággyá nyitható kanapét mutatunk be. E

Hogyan rendezzük be hálószobánkat?

A hálószobánkban több órát töltünk naponta, ezért fontos, hogy kialakítása megfelelő legyen az igényeinknek. Itt pihenünk, itt töltődünk fel éjszaka, de akár napközben is. Természetesen