KÜLÖNLEGES FESTMÉNYEK – SZEMÉLYRE SZABOTTAN

KÜLÖNLEGES FESTMÉNYEK - SZEMÉLYRE SZABOTTAN A SVIA GALLERY-TŐL

Az üzletünkben kiállított különleges festmények a Svia Gallery  alkotásai, melyeket személyre szabottan is meg lehet vásárolni.

A Svia Gallery vásárlóközpontú szemlélete egyedülálló vonalat képvisel a lakberendezési szcénában. A kiállított alkotások mellett teljesen a megrendelő igényeire,  különleges festmények alkotásával foglalkoznak személyre szabottan. Így az adott enteriőrbe legjobban passzoló remekmű készíthető el. Vásárlói számára, mintegy vizuális garanciaként a galéria felajánlja, hogy látványtervbe illeszti a leendő képet. Akár több szín illetve méretverziót is megnézhető, ezáltal láthatjuk, hogy miként fest majd enteriőrünk a képpel a falon.

Természetesen van, aki a meglátni és megszeretni elv híve, azonban a galéria tapasztalatai azt mutatják, hogy a megrendelők 90% -a kihasználja a lehetőséget és egyedi méretben, egyedi színvilággal, sőt akár teljesen egyedi kompozícióval rendeli meg a galéria kínálatából a neki legjobban tetsző darabot.

A fémes hatású különleges festmények egy nagyon egyedi technikával készülnek, mely mögött a művész hosszú évekig tartó kísérletezése áll.

Akár a természet struktúrája ihlette, akár a kalligrafikus képek közül választunk, biztosak lehetünk benne, hogy az a kép csakis nekünk, személyre szabottan készült és nincs belőle még egy ugyanolyan. A nagy méretű, impulzív, élénk színeket felvonultató női portrék szintén figyelemfelkeltő elemei lehetnek egy adott térnek. A nagy falfelületeken, nagyobb terekben mutatnak igazán jól.

A galéria nyitott a teljesen más stílusból kiinduló elképzelések elkészítésére is, melyeket a művésszel egyeztetve valósíthatunk meg. Üzletünkben jelenleg 50% akcióval lehet a kiállított festményeket megvásárolni és hazavinni. Aki pedig egyedi festményt szeretne, azt bemutatjuk a festőművésznőnek és vele tudja megbeszélni az igényeiket, melyeket a legjobb tudása szerint és igényekhez mérten készít el.

Látogasson el Facebook oldalunkra és az Instagram profilunkra, ahol tájékozódhat aktualitásokról és további hírekről!

 

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS