Lakberendezési tippek teraszok berendezéséhez

Lakberendezési tippek teraszok berendezéséhez

Szabad levegőn lenni és mégis otthon. Ezt jelenti a terasz. Legyen az kicsi vagy nagy, biztosan hozzátesz valami jóságot az életünkhöz.

A medencével vagy jakuzzival rendelkező teraszok nyáron kimondottan kívánatos helynek számítanak. Amennyiben olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az egyik, vagy akár mindkettő lehetőség adott, akkor a terasz ideális helyünk lehet a pihenésre, a szabadban való kellemes időtöltésre és a nyári hűsölésre egyaránt. Míg a kikapcsolódás lehetőségei gondolatban könnyedén megszületnek, a területek praktikus, komfortos berendezése már sok esetben nagyobb feladatnak bizonyul. Milyen lakberendezési megoldásokat, bútordarabokat alkalmazzunk kertünkben vagy teraszunkon, hogy a nyugalom szigete fogadja családunkat és barátainkat egyaránt? Jöhetnek a lakberendezési tippek teraszok berendezéséhez?

Teremtsük meg a komfortot egy jól kiválasztott kanapéval, fotellel vagy kényelmes paddal!

A nyugodt és komfortos légkör megteremtése érdekében fontos, hogy egy kényelmes és mutatós központi bútort válasszunk a teraszunkra. A kifejezetten kültéri garnitúrák időjárás és UV-álló bevonatuknak, gyorsan száradó belső töltetüknek köszönhetően nem csak esztétikusak, de hosszú távon szolgálhatják teraszunk kényelmét. A kanapék és ülőpadok sokféle méretben, a szövetek színe és struktúrája számos változatban elérhető, típustól függően.

Lakberendezési tippek teraszok berendezéséhez - Teremtsük meg a komfortot egy jól kiválasztott kanapéval, fotellel vagy kényelmes paddal!

A szabadban is étkezzünk kényelmesen!

A kültéri étkezőasztalok és székek manapság éppoly kényelmesek, mint beltéri társaik. A kültéri étkezőgarnitúrák is olyan időjárásnak ellenálló anyagok felhasználásával készülnek, mint a kültéri ülőgarnitúrák. Válasszunk kényelmes székeket, mert a szabadban röpül az idő!

Lakberendezési tippek teraszok berendezéséhez - A szabadban is étkezzünk kényelmesen!

Használjunk kiegészítőket a pihentető és hangulatos légkör megteremtéséhez!

Miután megvan a két legfontosabb és legnagyobb bútor, tegyük hangulatossá a környezetet! A megfelelő kiegészítők bármilyen teraszt komfortosabbá és hívogatóbbá varázsolhatnak. A legnépszerűbb kiegészítők közé tartoznak a kültéri párnák vagy a hajnalig tartó beszélgetésekhez illő vastagabb, meleg takarók. A megfelelő takarók és párnák kiválasztásával személyesebbé és hívogatóbbá is tehetjük a teret, a textúrák és színek átgondolt rendszere pedig üde színfoltja lehet a terasznak. A hangulatteremtés fontos eszköze a fényekkel való játék. Használjunk gyertyákat, lámpákat a hangulati fények kialakításhoz! Ehhez ajánljuk egyik legkedveltebb lámpánkat.

Mit tud ez a kis csodalámpás? USB-ről tölthető, feltöltés után pedig 7-9 órán keresztül ad fényt. A fényereje szabályozható. Olvasni is lehet mellette, de lehet csak hangulatfényként használni. Mivel nem kell, hogy konnektor legyen a közelében, ezért szabadon tehetjük bárhova. A lámpafejet többféle irányba tudjuk fordítani, sőt, ha akarjuk csak a lámpa fejrészét, is tudjuk külön használni lampionként.

USB-ről tölthető, feltöltés után pedig 7-9 órán keresztül ad fényt. A fényereje szabályozható.

Hogyan hosszabbíthatjuk meg a szabadban töltött időt?

Melegben, hőségben vagy erős napsütéses időkre, jó, ha van napernyőnk. Kültéri fűtőtestekkel az esti lehűlések ellenére is kitolhatjuk a szabadban töltött időnket. Ezekből a falra szerelhető vagy álló típusúak a leggyakoribbak. De mutatunk kisebbeket is, amelyek a székek vagy a nyugágyak közé helyezhetők. Aki pedig zenét, fényt és meleget szeretne egyszerre, annak is van ajánlatunk! LED-lámpa, hangszóró és melegítőtest funkciók egybeépítve! Ez is mutatja, hogy ma már nincs lehetetlen a teraszunkon sem.

LED-lámpa, hangszóró és melegítőtest funkciók egybeépítve!   A kisebbek a székek vagy a nyugágyak közé helyezhetők.  Kültéri fűtőtestekkel az esti lehűlések ellenére is kitolhatjuk a szabadban töltött időnket.

Hozzunk létre természetközeliséget és frissességet adó zöld sarkokat!

A növények a belső enteriőrök egyik legfontosabb és legszebb kiegészítő darabjai. Általános levegőminőség-javító tulajdonságuk mellett kiemelt szerepük van az enteriőrök élettel történő megtöltésében, a természetközeliség megteremtésében. Amennyiben teraszunk nagy felületen burkolt, és a természet csak a rendezett gyepen köszön vissza, érdemes nagyobb levelekkel vagy lombozattal rendelkező növényeket választani, vagy gondosan elrendezett, kisebb növényekből összeállított sarkot készíteni. Sok esetben helytakarékossági és árnyékolási célból a futónövények lugast alkotó tulajdonságait használják ki, melyek lehetnek évelők vagy örökzöldek is. Amennyiben kisebb hely áll rendelkezésre, kisebb dísz- vagy fűszernövények ötletes elrendezésével teremthetünk üde színfoltokat a teraszunkon.

Hozzunk létre természetközeliséget és frissességet adó zöld sarkokat!

Már az is jó, ha csak néhány ötlettel tudtunk segíteni abban, hogy egy nyári, esti pihenés tökéletesebb legyen, de ha kérdése maradt, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS