Legkeresettebb kanapészínek – A 2021-es év 10-es toplistája

Itt vannak az idei legkeresettebb kanapészínek–2021. 10-es toplistája

Vajon melyek voltak 2021-ben a legkeresettebb kanapészínek? Az Ön kedvence is köztük van?

Akárcsak öltözködésünkben, úgy lakásunk berendezése során is fontos odafigyelni a színválasztásra, hiszen a különböző színek különbözőképpen hatnak hangulatunkra. Persze nem fogunk olyan színű kanapét választani, amely nem tetszik, hiszen kedvünk se lenne ránézni, nemhogy beleülni. De, melyek azok kanapészínek, amelyek sok embernek tetszenek?

A legtöbben ezt a 10 színt keresték 2021-ben:

  1. szürke
  2. rózsaszín
  3. kék
  4. fehér
  5. zöld
  6. fekete
  7. bézs
  8. krém
  9. piros
  10. citromsárga

Bár az első helyen a szürke szerepel a legkeresettebb kanapészínek között, a lista elején elhelyezkedő színek mutatják, hogy az emberek egyre inkább hajlandóak merészebb színekkel berendezni otthonukat.

1. Szürke

Miért szeretjük ennyire a szürkét? Azért, mert ez egy olyan szín, mely szinte minden másik színhez passzol. Unalmasnak tűnik, de bármilyen élénk színű kiegészítővel remekül mutat. Ráadásul az év színe is volt idén.

Minden évben megvannak a divatszínek. Idén a legkeresetebb színű kanapé a szürke.

2. Rózsaszín

Eléggé meglepő lehet, hogy a rózsaszín lett a második helyezett. De, ha belegondolunk, a különböző árnyalatok és anyagok párosításával akár igazán szofisztikált kanapéról is szó lehet.

A top három legkeresettebb idei kanapészíne a rózsaszín.  A 2021-es kanapészínek második helyezettje a rózsaszín, akárcsak ez a Santiago kanapé.

3. Kék

A kék mindig divat és a nyugtató színek közé tartozik. Különböző árnyalatai emlékeztethetnek minket az égboltra vagy a tengerre. Valószínűleg, ezért annyira kedvelt.

Ella 2 és 3 személyes fix kanapé - Idén trendik a színek. A legkeresettebb kanapészínek–2021. 10-es toplistája is ezt bizonyítja.

4. Fehér

A fehér mindig is egy nagyon elegáns szín volt, és a szürkéhez hasonlóan bármihez illik, illetve fordítva is igaz, bármi illik hozzá. Még akkor is kedvelt szín a vásárlók körében, ha egy kicsit kényes.

A spirit fehér ülőgarnitúra a negyedik legkeresettebb kanapészínek–2021.10-es toplistáján.

5. Zöld

A zöld a természet színe. Rengeteg árnyalata közül választhatunk – egy sötétebb zöld kanapé komoly, míg egy világosabb zöld trendi, fiatalos stílust képviselhet.

BRÜSSEL U alakú ülőgarnitúra enteriőrben - A Brüssel ülőgarnitúra az ADA egyik legújabb modellje.

6. Fekete

Egy fekete kanapé nem csak akkor mutat igazán jól, ha sötét színekkel párosítjuk. Persze a klasszikus fekete-fehér kombináció itt is működik, de ha egy kis színt is szeretnénk nappalinkba, akkor a fekete kanapénkhoz inkább élénkebb színeket válasszunk. Továbbá ennél a színnél nagyon fontos figyelni a szoba méretére. A fekete kanapék igazán jól nagy terekben mutatnak.

Riodesign ülőgarnitúr Brüssel fekete

7. Bézs

Egyfajta jolly joker szín, amely semleges hatást kelt és közel hozza a természet színeit. Hideg és meleg színekkel is egyaránt remek. A bézs színt először Franciaországban emlegették színként az 1800-as évek közepén. Később kibővült a jelentése és a halványbarna sok árnyalatára is rásütik a bézs színt.

Spirit ággyá alakítható állítható fejtámlás ülőgarnitúra
Spirit ággyá alakítható állítható fejtámlás ülőgarnitúra

8. Krémszín

Nagyszerű semleges és nagyon elegáns szín. Van, aki szerint a krémszín tulajdonképpen az antikfehér szín. Mintás textíliákkal és pirosas, vöröses faanyagokkal is egyaránt jól mutat.

AKITA Prémium U alakú ülőgarnitúra.

9. Piros

A piros meleg szín, energiát adó, intenzív és tartós, még a sötétebb színekkel berendezett nappalik hangulatán is képes javítani. Mert a piros szín bárhol is jelenik meg, mindenképpen stimuláló hatású lesz.

10. Citromsárga

A citromsárga egy igazán vidám, meleg szín. Egy ilyen színű kanapé azonnal feldobja a nappali hangulatát, hiszen általában a nyár, a könnyedség, a jókedv, a derű és a nyitottság jut róla az eszünkbe.

Tom Tailor bútorok - MI MÁR TUDJUK, MILYEN SZÍNEK HÓDÍTANAK 2015-BEN! A sárga, a piros és a lila lesznek divatosak.

Soha nem kell csatlakozni a trendekhez, így ha Ön másik színre vágyna és érdekli, hogy nálunk milyen szín- és anyagminták érhetők még el, kattintson ide!

Látogasson el Facebook oldalunkra vagy jöjjön el hozzánk bemutatótermeinkbe és kérje kollégáink segítségét a színválasztásban is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes