Merész színek bútorvásárlás során? Ne féljünk tőlük!

Merész színek bútorvásárlás során? Ne féljünk tőlük!

Szeretjük a színes dolgokat, de lakásunk berendezése során inkább ódzkodunk tőlük? Most megmutatjuk, miért érdemes felhagyni ezzel a gondolkodással!

Előző blogbejegyzésünkben bemutattuk a 2021-es év legkeresettebb kanapészíneit. A top 10-es listában azonban elég sokszor szerepeltek merész színek. Ezek a merészebb színek nem biztos, hogy sokak fejében megfordulnak kanapé- vagy bútorvásárlás során. Vagy, ha a merészebb színek ötlete meg is fordul a fejekben, azt sokan gyorsan elvetik. Ne féljünk az élénk színektől! A legsötétebb helyiségek hangulatát is feldobják, élettel telivé teszik, nem beszélve arról, hogy hangulatunkra is jó hatással vannak. Ha ezzel még mindig nem győztük meg valakit, mutatunk néhány színes ötletet a nappaliba!

Ez a zöld szín igazán merész választás! Az ADA Trendline Brüsszel ülőgarnitúrának ez a mentazöld szín nagyon trendi külsőt ad.

BRÜSSEL U alakú ülőgarnitúra, pihenőkanapés változatban is

Mit szólna a kékhez?

A Bella ülőgarnitúra mutatja, hogy nem muszáj nagyon élénk színeket használnunk ahhoz, hogy színt vigyünk nappalinkba.

Kis lakásokba rendkívül praktikus és szép a Bella nevű termék, amely egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.

 

A Sacha fotel lenyűgöző színét minden nap öröm lenne nézni.

A Sacha fotel egyedi kék színe esztétikus hatást kelt a nappaliban és a hálószobában is. Érdekes formájú, fém váza, szatén rézből készült.

A Tom Tailor Elements ülőgarnitúra jól illusztrálja, hogy ha csak egy színt választunk, attól még annak különböző árnyalatait is felhasználhatjuk.

A Tom Tailor Elements ülőgarnitúra lehetővé teszi, hogy ne csak egy sima ülőgarnitúrát vásároljunk, hanem egy teljesen egyedi és személyre szabott bútort.

Esetleg a sárgához?

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra sem az az élénksárga, de mégis emeli a nappali hangulatát. Akárcsak a Joyce fotel.

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra a RioDesign-nál kapható legkülönlegesebb bútorok egyike.

Joyce fotel - Különleges mustársárga fotelünk könnyedén felhívja magára a figyelmet.

 

A színvariácók mindig a vevő választásától függenek az Ada Trendline Combi ülőgarnitúra is mutatja, van olyan szín, amely melegséggel tölti meg a nappalit, van olyan, ami merész, van, ami roppant kellemes, van, ami otthonos érzést kelt.

sarokülőgarnitúra fejtámasszal - ADA COMBI ülőgarnitúra kedvelt nyugat-európai modell. Sárga

ADA COMBI ülőgarnitúra U forma. Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozására is sokféle lehetőség van.

öjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!

ADA COMBI ülőgarnitúra sarok forma - Az ADA COMBI ülőgarnitúra egész Nyugat Európában kedvelt modell.

Az ADA COMBI ülőgarnitúrát azok a vásárlók választják, akik maguk is aktívan részt szeretnének venni az elképzelt ülőgarnitúrájuk formájának kialakításában.

Tetszenek ezek a színes bútorok, de nem érzi, hogy készen áll rájuk? Semmi gond! Használjuk máshogy a színeket! Pár kiegészítővel könnyedén változtathatunk nappalink hangulatán.

A Tom Tailor Big Cube kanapé ezen a képen például narancssárga párnákkal és szőnyeggel van párosítva. Így sokkal jobban tetszik a fiataloknak, mint önmagában.

A TOM TAILOR, Big Cube kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a Rio art & design bútorstúdióban rendelhető kanapé.

Egy fehér kanapéhoz bármilyen színt használhat. A Spirit fix ülőgarnitúrát itt például a kék szín veszi körbe párna, szőnyeg, függöny és falikép formájában.

A spirit fix ülőgarnitúra fehér a negyedik legkeresettebb kanapészínek–2021. 10-es toplistáján.

Ha bizonytalan a választásban a bútorvásárlás során, és szeretne tanácsot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS