LEGYÉL AZ „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!

LEGYÉL AZ „ÉV LAKBERENDEZŐJE”! Szerezz szakmai elismerést, ismertséget.

Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”! — Szerezz szakmai elismerést, ismertséget!

Jelentkezz a legrangosabb hazai lakberendező pályázatra, melyet immár 14. alkalommal rendeznek meg és nyerd meg az „Év Lakberendezője” kitüntetést!

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége már a kezdetektől elkötelezett, céljának és feladatának tekinti a magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését, illetve a tervezők és pályakezdők személyes kibontakozási lehetőségét. Ezért 2003-tól minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára „Az Év Lakberendezője” címmel.

A pályázat 2007-től kibővült „Az Év Pályakezdő Lakberendezője” kategóriával, amivel akár az iskolapadból frissen kikerült pályatársakat, pályakezdő szakembereket is elismerik. 2012-től egy új kategória született, melynek neve „Az Év Lakberendező Teamje”. Így külön kategóriában indulhatnak azok a tervezők, akik csapatban dolgoznak, mely lehet egy állandó társulás, vagy egy-egy projektre összeállt team. (Az eddigi díjazottakról ezen az oldalon olvashat.) Mivel nemcsak a lakberendezők szakmai elismerését és a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka díjazását tartják fontosnak, hanem magának a magyarországi lakberendező szakmának az újrapozícionálását és megbecsülését is, így 2012-től a rangos megmérettetés nyílt pályázattá alakult.

A nyílt, tiszta verseny értelmében azok is részt vehetnek a megmérettetésen, akik nem tagjai a szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy, csapat, vagy hallgató beadhatja pályázatát a korábbi évek szerint egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában), illetve csapatban (team kategóriában).

Különleges pályázati kiírással találkozhatnak az érdeklődő pályakezdők idén, hiszen olyan új építésű, I. kerületi társasházi lakás berendezésének megtervezése a feladat, mely az OTP Lakástakarék jóvoltából egy valós projekt része. Érdekes és új lehetőség nyílt a tapasztalt, verzátus tervezők előtt is. A LOSZ Év Lakberendezője 2016. pályázattal egy időben, idén kihirdetésre került egy különleges pályázat “Megvalósult álom” címmel.

További részleteket itt olvashat.

A lakberendezéshez nagy segítséget nyújthatnak bútoraink, tekintse meg kínálatunkat vagy látogasson el üzletünkbe!

Látogasson el Facebook oldalunkra és az Instagram profilunkra, ahol tájékozódhat aktualitásokról és további hírekről!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS