TEXTILBŐR ÜLŐGARNITÚRA – A KÁRPIT ÚJ DIMENZIÓJA

Ismerjék meg a legújabb termékünket az úgynevezett „leather look”-ot, amelyet sokan úgy ismernek, textilbőr. Ülőgarnitúráink kárpitválasztéka gazdag. Az ülőgarnitúrák esetében közel 600-féle termék közül van lehetőségük válogatni.

Minden évben két alkalommal felfrissítjük ülőgarnitúráink szövetválasztékát. A legnagyobb európai bútor kiállításon Kölnben mutatják be először a gyártók az újdonságokat, majd év közben szintén a gyártóknak rendezett, úgynevezett házi vásáron ismét frissítik a szövet-és bőrkollekciókat. Az idei évben is gazdagodott kínálatunk néhány újdonsággal, például elhoztuk önöknek a legújabb textilbőr ülőgarnitúra termékeinket.

Bemutatjuk a leather look-ot, azaz a textilbőrt.

Legkedvezőbb árban textilbőröket tudunk ajánlani az ülőgarnitúrákra. Ezekből sokféle mutatós, szép szín választható. Erőteljes és kevésbé strukturált felületű kárpit egyaránt elérhető. A kevésbé strukturáltat inkább a szövet és textilbőr kombinációs ülőgarnitúrákra ajánljuk. A garnitúra korpusz része textilbőr, míg az ülő felület és a hátpárna elemeknél a szövet anyaga igény szerint választható.

Miért és kiknek előnyös a textilbőr ülőgarnitúra?

Legjobban a kisgyermekes szülők kedvelik azért, mert vizes ruhával könnyedén eltávolítható róla a szennyeződés. Ez a könnyű tisztíthatóság a legnagyobb előnye ennek az anyagnak. Külső megjelenése és ára sem elhanyagolható, mivel árban ez az egyik legkedvezőbb kárpitféle. A mai textilbőrök felülete annyira hasonlít a bőrök felületére, hogy igazán szakértői szemmel kell néznünk az ülőgarnitúrát ahhoz, hogy különbséget tudjunk tenni a textilbőr és valódi bőr között. Nem csak ADA, Tom Tailor és Max Living ülőgarnitúráink rendelhetők textilbőr bevonattal, hanem székeink és ágyaink is.

Látogasson el üzletünkbe Törökbálintra a Max City áruház földszintjére és fedezze fel ülőgarnitúra kínálatunkat a honlapunkon vagy kövessen minket Instagram oldalunkon!

Textilbőr Ülőgarnitúra - A kárpit új dimenziója. A textilbőr kárpit használatával könnyedén szabadulhatunk meg az esetleges szennyeződésektől

Textilbőr - A legpraktikusabb kárpit eleganciába csomagolva. Könnyen eltávolíthatóak a szennyeződések.

 

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes