MI MÁR TUDJUK, MILYEN SZÍNEK HÓDÍTANAK 2015-BEN!

Tom Tailor bútorok - MI MÁR TUDJUK, MILYEN SZÍNEK HÓDÍTANAK 2015-BEN! A sárga, a piros és a lila lesznek divatosak.

Érdemes lesz 2015-ben Jenny Peckhamot, Katalin hercegné kedvenc divattervezőjét, Louis Vuitton és Alberta Ferretti tervezők kollekciót követni. Náluk láthatjuk majd először, hogy milyen színek dominálnak 2015-ben. A sárga, a piros és a lila nagyon divatosak lesznek jövőre.

Ezek közül melyik színek használhatóak a lakberendezésben? Mind a három szín – vidámsága mellett – alkalmas arra, hogy feldobjuk vele unalmas hétköznapjainkat vagy épp a lakásunkat, nem mellesleg nagyon divatosak.

Az ADA ülőgarnitúrák mindhárom színben igazán dizájnos és kényelmes megoldásokat kínálnak. A RIO Art & Design a sárga színt kedvelőknek az ADA 6279 Wembley ülőgarnitúráját ajánlja, míg az ADA 6254 sarok ülőgarnitúra a lila színt kedvelők szívét dobogtathatja meg. Akinek pedig ez sem lenne elég és mindenképpen pirosra vágyik, az választhatja az ADA 5982 ággyá alakítható kanapéját. Ez a kanapé piros színben pompázik. De a szín nem lehet akadály, üzletünkben több száz szövetből, bőrből és más mosható anyagból választható ki a bútor kárpitozása.

Az ADA és a Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék már felkészültek a 2015-ös trendre és tudják milyen színek az igazán divatosak. Biztosak lehetünk benne, hogy ott lesznek a kifutókon a legdivatosabb darabjaik. És Ön felkészült az újdonságokra?

Látogasson el üzletünkbe Törökbálintra a Max City áruház földszintjére és fedezze fel ülőgarnitúra kínálatunkat a honlapunkon vagy kövessen minket Instagram oldalunkon!

További ötletekért, hírekért és inspirációkért kövess minket az Instagramon és a Facebookon is!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,