TOM TAILOR TERMÉKEK A RIO DESIGN ÜZLETÉBEN

TOM TAILOR TERMÉKEK Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúráinkat!

2013-ban a legnagyobb európai bútorvásáron mutatkozott be új közös kollekciójával a Tom Tailor és az ADA bútorgyár. A Tom Tailor termékek most visszaköszönnek üzletünkben.

Ha eljön üzletünkbe, alkalma nyílik a Tom Tailor bútorok új kollekciójának egyes darabjainak megtekintésére, megvásárlására! A natúr, vibráló, laza elegancia, amely  a divatáruház ruháinak kollekcióit jellemzi, egyaránt fellelhetőek a márka bútoraiban is.

2009 óta fokozatosan egyre népszerűbb a fiatalok körében ez a sajátos designelemeket hordozó bútor márka. Modern, könnyed, fiatalos stílusával egyre szélesebb rétegeket hódít meg magának. A Tom Tailor termékek CASUAL HOME kollekciója lehetővé teszi, hogy nappalinkat vagy hálószobánkat egységes stílusban rendezzük be. A magas minőségű hálószobabútorok az ülőgarnitúrák és a kiegészítők segítségével tökéletes otthont varázsolhatunk magunknak. A CASUAL HOME kollekcióban lazán elegáns ülőgarnitúrákat, kanapékat, ágyakat, foteleket, szőnyegeket, párnákat és egyéb textil kiegészítőket találhatunk.

A 2013-as nyári kollekció csodálatos színeivel és formáival kényelmünket szem előtt tartva, elhozza nekünk álmaink otthonát. A legújabb trendek szerint, az idei nyár egyik legkedveltebb színe a sárga lesz, mely azzal, hogy ragyogó napsütést hoz lakásunkba, felvillanyozza és vidámmá teszi szürke hétköznapjainkat. A sárga mellett még a tengerkék, illetve az élénk rózsaszín is fontos szerepet fog kapni a lakásdizájnok terén. Ezeket az erőteljes színeket kiegészíthetjük narancs, vörös, barna színekkel, különleges varrásokkal és egyéb díszítő elemekkel.

Jöjjön ki törökbálinti üzletünkbe, próbálja ki garnitúráinkat és fedezze fel a frissesség, a fiatalosság és a minőség érzését!

Tom Tailor franciaágy - TOM TAILOR TERMÉKEK MÁR ELÉRHETŐEK AZ ÁRUHÁZUNKBAN.

Tom Tailor bútorok - MI MÁR TUDJUK, MILYEN SZÍNEK HÓDÍTANAK 2015-BEN!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS