Nyár végi akció

Nálunk minden szezonban vannak akciók, ezért érdemes nem csak a nyár végi akció lehetőségével élni. Nézzük, mit kínálunk!

A nyár végi akció olyan trend és divat, aminél a kereskedők már augusztus közepén azt kezdik el hangoztatni, hogy vége van a nyárnak.

Ez szomorú is, de öröm is egyszerre, mert a nyaralások után végre felpezsdül kicsit az élet. Ezért a vidám pezsgésből és a nyár végi akciók sorából mi sem maradhatunk ki; főleg mert a nyár és a jó idő manapság még szeptemberben és októberben is tart. Tehát ne sirassuk még a jó időt! Illetve a szabadságok, azok számára, akik egész nyáron dolgoztak talán csak most kezdődnek, most indulnak igazán. A jó szabadsághoz pedig pihenés kell, a pihenéshez meg kényelem. A kényelemhez pedig a Rio Art & Design termékei. Tehát minden út hozzánk vezet! Ne habozzon, jöjjön el akár személyesen is bemutatótermünkbe!

Nálunk minden szezonban vannak akciók, ezért érdemes nem csak a nyár végi akció lehetőségével élni. Nézzük, mit kínálunk!

1. -15% ADA Trendline ülőgarnitúrákra

Az ADA Trendline ülőgarnitúrák mindegyike rendelhető különböző funkciókkal. Ezek a sarok-ülőgarnitúra és kanapé esetében az ággyá alakíthatóság és az ágyneműtartó-funkció. A hajlítható karfa, a fejtámla és a lábtartó funkció viszont már nemcsak ezekhez a design bútorainkhoz, hanem a fotelekhez is rendelhető.

Néhány tipp ebben a kategóriában, ami nyár végén aktuális:

ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA FUNKCIÓS KARFÁKKAL, HÁTTÁMLÁKKAL
ADA TRENDLINE BRÜSSZEL U ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA
ADA TRENDLINE MILANO L ALAKÚ MOTORS ÜLŐGARNITÚRA
ADA TRENDLINE BERLIN COMFORT ÁGGYÁ NYITHATÓ, L ALAKÚ ÜLŐGARNITÚRA
ADA TRENDLINE FLEXY ÁGGYÁ ALAKÍTHATÓ KANAPÉ

Az ADA Milano ülőgarnitúra megrendelésekor választható egymotoros, kétmotoros vagy manuális relax funkció is.

2. Egyedi akciós termékeink

Egyedi akciós termékeink és extraakciós termékeink az Akciós termékek menüpontban találhatóak. ADA ülőgarnitúrák, kanapék, székek, asztalok, dohányzóasztalok, festmények, polcok, szekrények… és még sok más termék is van, ami időszakosan kedvezőbb áron kapható. Ha kényelmes ágyat, ágyazható ülőgarnitúrát, kihúzható kanapét vagy sarokülőt, modern konyha- és étkezőbútort szeretne, nézzen szét akciós termékeink között!

Néhány tipp ebben a kategóriában, ami most aktuális:

ELLA ÁGGYÁ NYITHATÓ KANAPÉ
ADA TRENDLINE SOLE L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA FUNKCIÓS KARFÁVAL ÉS HÁTTÁMLA FUNKCIÓVAL
ADA TRENDLINE BERLIN AIR KANAPÉ
ADA TRENDLINE RÓMA KANAPÉ FUNKCIÓS KARFÁKKAL ÉS HÁTTÁMLÁKKAL
TOM TAILOR ELEMENTS ÜLŐGARNITÚRA, XL MÉRET

Ada Trendline Berlin Air kanapé
Ada Trendline Berlin Air kanapé

3. Extraakciós bútorok

Az extra akciós bútor nevéből adódóan is olyan ajánlat, ami a lehető legkedvezőbb árat jelenti. Itt olyan termékeket talál, amelyek egyszeri, talán soha vissza nem térő alkalmat jelentenek. Olyan kihagyhatatlan ajánlatok, amivel érdemes élni. Nappaliba, hálószobába, konyhába, étkezőbe, gyerekszobába, előszobába számos szín- és formavilágban kínálhatunk extra akciós bútorokat az extra akciós termékeink között.

Néhány aktuális tipp ebben a kategóriában:

SPIRIT L ALAKÚ SAROKÜLŐGARNITÚRA
BELLA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA
SYB 16 ÉTKEZŐ SZÉK SZETT
DENVER DOHÁNYZÓASZTAL KEREK

Spirit ággyá nyitható ülőgarnitúra Rio Design Áruház

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS