Szőnyeg kültéren és beltérben is?

Szőnyeg kültéren és beltérben is?

Már néhány éve trend, hogy aki teheti, az a nappali otthonos hangulatát kitelepíti a teraszra is.

Ennek szó szerinti alapját képezi a szőnyeg. Nálunk olyan szőnyeget is talál, amely egyszerre jelent megoldást kültéren és beltérben is. Tehát a címben lévő kérdésre: Szőnyeg kültéren és beltérben is?, egyértelmű válaszunk egy hatalmas igen. A Lalee Home Sunset szőnyegek beltéri és kültéri használatra is alkalmas modern mintájú szövött szőnyegek, melyek kellemes és barátságos légkört teremtenek a teraszon, az erkélyen és nappaliban is. Azok számára, akik minél több szabadidőt szeretnének a szabadban tölteni, de nem akarnak túlzsúfolt parkokba menni, és inkább otthon töltik az erkélyen vagy a teraszon a szabadságukat fontos, hogy egy igazán hangulatos helyet teremtsenek. Egy speciális igényeknek megfelelő szőnyeg kültéren és beltéren is megadja azt az otthonosságot, ami egyébként csak a nappaliból ismert.

A Lalee Home Sunset SUS 605 silver szőnyeg egy beltéri és kültéri használatra is alkalmas modern szőnyeg. Akár egyszerű slaggal is mosható.

A Lalee Sunset termékcsalád szőnyegei különösen jó, minőségi időjárásálló szőnyegek, melyeket kifejezetten kettős térbeli használatra fejlesztettek ki. A különleges, különösen lapos szövésű szizál megjelenés teszi a szőnyeget mindennapi lakberendezési kiegészítővé, amely nemcsak a nappaliban, hanem a szabadban is használható. Ezek a szőnyegek ellenállnak a nagy időjárási terheléseknek. A szegély megakadályozza az anyag elkopását és akár egyszerű slaggal is moshatóak. Hihetetlenül dekoratívak és rendkívül jól néznek ki. A széles színválaszték és a különböző kialakítások számtalan tervezési lehetőséget kínálnak. A csupasz beton vagy fa padló általában nem tesz bennünket boldoggá – ez az állapot ritkán változtatható meg ilyen könnyen, mint ebben az esetben.

Az 5-féle méretben rendelhető termékek, könnyen karbantarthatók és nem érzékenyek a nedvességre.

Alapvetően bármilyen padlóra lehelyezhetőek. Segítségükkel a hideg kő- vagy csempepadlók, amelyek magas hőmérsékleten kellemetlenül felmelegszenek, majd mezítláb nehezen használhatók, kellemes hangulatú oázissá alakulnak. A kültéri fapadlók csúnya foltjai vagy elszíneződései is elrejthetők ilyen módon. Egy ilyen egyszerű, de hatékony eszközzel, mint a nappali, az erkély és a terasz időjárásálló szőnyege, ízlésétől és stílusától függően a hangulatos jólét oázisát varázsolhatja a kültéri területre vagy annak környékére.

A Lalee Home SUNSET SUS 604 szürke szőnyeg marokkói mintával egy beltéri és kültéri használatra is alkalmas modern szőnyeg.

Alig szívják fel a nedvességet és anyaguknak köszönhetően fényállóak is. További előnyük, hogy a tisztításuk általában sokkal kevésbé időigényes, mint a beltéri területről származó modelleké. Egyszerűen rázza le, söpörje le vagy porszívózza ki! Azonban nagy esőben vagy folyamatos esőben jobb, ha felakasztja a kültéri szőnyeget, hogy megszáradjon. Ez egyrészt lehetővé teszi a víz elvezetését, másrészt a szőnyeg jobban kiszárad.

Annak érdekében, hogy megtalálhassa a kívánt modellt, mindig számos lehetőséget kínálunk Önnek bemutatótermünkben. Nincs túl kicsi erkély, vagy túl tágas terasz! De van megfelelő szőnyeg kültéren és beltérben is.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Húsvéti dekoráció.

Húsvéti dekoráció otthonunkban

Mit ünneplünk Húsvétkor? Jézus Krisztus feltámadásáról és a nép megváltásáról emlékezünk meg. Ez a keresztény világ legnagyobb ünnepe. A húsvéti időszak közeledtével mindenkiben a tavaszi

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei Üzletünkben a Rio Design-ban törekszünk a folyamatosan a trendek követésre nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és