Kényelmes divatos székek, karosszékek, fotelek – Bemutatjuk új kínálatunkat

Kényelmes és divatos székek, karosszékek és fotelek – Bemutatjuk új kínálatunkat

Nem is gondolnánk, de a székek, karosszékek és fotelek akár a mindennapokat is képesek befolyásolni.

Foglaljon helyet velünk képzeletben a Rio Design új termékeiben, és tapasztaljuk meg az abszolút kényelmet! Kezdjük egy “egyszerű székkel”! Nem muszáj hatalmas fotelban ülnünk, hogy igazi komfortérzetet tapasztaljunk, hiszen az Aloha fantázianévvel illetett székünk egyszerűsége mellett is tökéletes kényelmet biztosít. Az Aloha szék éppen olyan kellemes hatással lehet ránk, mint a hawaii eredetű szó vagy a karosszékek.

A bútor egyedisége formai kivitelezésben is megmutatkozik. A lyukas háttámla ugyanis a design mellett rendkívül pihentető érzést nyújt a derék és a gerinc számára. Bár nem a zöldes-kék a 2021-es év színe, de a különleges akvamarin árnyalat önmagában is felhívja magára a figyelmet. A szék egy finom tapintású, velúr szövet kárpittal készült. Kiegyensúlyozott légkört teremt az olyan környezetben is, ahol színe kitűnhet, ezért érdemes kontrasztba helyezni azt más tónusokkal.

Az Aloha szék kék és a zöld árnyalatai kiemelkedő összhatást keltenek mindenki otthonában.

Tovább haladva, ha egy „átlagos” szék nem nyújtana elég nagy kényelmet, üljünk le a pasztell árnyalatú Makia karosszékbe!

Ívelt, enyhén döntött kartámlák, puha párnázás és bársony hatású kárpitozás. Ezekkel a jellemzőkkel írhatjuk le röviden a Makia karosszékünket. Viszont ennél sokkal többet nyújt ez a termékünk. A bársony eleganciát sugároz, pasztellszíne pedig letisztult, mégis különleges. Ahogy arról már a fém lábak is árulkodnak, ezt a világos tónust érdemes párosítani fekete, vagy más sötét árnyalatokkal, hiszen a sötét és világos színek tökéletes kiegészítői lehetnek egymásnak egy enteriőrben.

Makia karosszék termékünk nemcsak kényelmet ígér a konyhában és az étkezőkben, hanem elegáns, modern megjelenést is.

Amennyiben egy dominánsabb ülőalkalmatosságot szeretnénk választani, most foglaljunk helyet, még mindig gondolatban, a Sacha fotelben!

Gyönyörű kék színe és érdekes alakzatú, szatén rézből készült váza és lábai nem mindennapi külsőt kölcsönöznek a terméknek. Ha ez nem lenne elég, a fotel anyaga egy olyan új műbőr anyagból készült, mely teljesen valósághű bőrhatású, mégis magasabb minőséget garantál, illetve légáteresztő képessége is hatékonyabb. Képzeletben máris a Sacha fotelben ülve pihenjük ki a hosszú napunkat, egy izgalmas könyv társaságában.

Kialakításának köszönhetően Sacha fotelben egy fárasztó nap után is igazán jót pihenhetünk és egy könyv mellett újra feltöltődhetünk.

Ugyan a különböző székek és karosszékek is kényelmesek, a maximális komfortérzetet egyértelműen egy nagy fotel nyújthatja számunka. Tegyük most le a könyvet és foglaljunk helyet a futurisztikus stílusú Amanda fotelban!

A magas minőséget mindenki megérdemli, ezért az Amanda fotel egy különösen jó választás azok számára, akik kedvelik a luxust.

Ez a bútordarab az abszolút luxust képviseli. Modern megjelenésével izgalmassá tesz bármilyen helyiséget. Mivel kárpitozása valódi, olasz bőrből készült, a magas minőség nem is kérdés. A rozsdamentes acélból kialakított váz szinte meghatározó eleme ennek a fotelnek. Egy sötétebb berendezésekkel megjelenő térben elhelyezve igazán kiemelhetjük és összhangba hozhatjuk környezetével.

Még, ha csak képzeletben is sikerült kipróbálni a Rio Design néhány új termékét, abban biztosak lehetünk, hogy a szokásos színvonalas minőség mellett most is biztosítjuk az érdekes lakberendezés tárgyakat. Így nincs más hátra, minthogy ellátogasson áruházunkba, mert a kínálat itt még nem ért véget! Ha inspirációra vágyik látogasson el Facebook oldalunkra!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS