Új luxus kategóriás boxspring ágyak

Új luxus kategóriás boxspring ágyak

A boxspring ágyak a kezdetektől a luxus minőséget képviselik.

Közkedveltté speciális felépítésük és luxus kivételezésük miatt válhattak. Már akkor is, amikor csak az előkelő gazdag emberek engedhették meg maguknak ezt a luxust, századokkal korábban. Ma már gyártásuk tömegessé vált és anyaguk is változott, de az ADA osztrák bútorgyár luxus kategóriás boxspring termékei ma is a legfinomabb szövetekkel és bőrökkel, illetve ellenőrzött minőségű fa alapanyagokkal dolgozik. Sőt, folyamatosan fejlesztenek és fokozzák a kényelmet!

Az ARIMA boxspring ágy 03 típus különlegessége, hogy nem csak egy egyszerű alsó boxspiring ágyszerkezete van, hanem már ez a szerkezete is egy úgynevezett 7 zónás táskarugós vázszerkezet.

Így az ADA gyár legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy, a magas minőséget és a határtalan kényelmet képviseli. A boxspring ágyak különlegessége alapból a szerkezetükben rejlik. Az igényesen kidolgozott és kárpitozott tömörfa váz alatti rész általában három, illetve négy különálló egységre tagolódik. DE az ARIMA prémium boxspring ágyak különlegessége, hogy nem egyszerű alsó boxspring ágyszerkezete van, hanem már az is egy 7 zónás táskarugós vázszerkezet. Kimondottan tartós poliéterhab borítja, mely magas pontrugalmasságú. Tökéletesen alkalmas a megfelelő levegő és páraelvezetés, illetve hőcsere biztosítására.

Az ARIMA boxspring ágyak további előnye, hogy szinte minden elemük egyénileg formálható.

Az ADA gyártó legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy 05 típus.

Minden ágynak 5-féle választható fejvég típusa áll a vásárlók rendelkezésére és nagy előny, hogy mindegyik fejvégnek 4-féle méretű változata lehetséges. A 3-féle – dió, bükk és tölgy – keményfa korpusz színváltozata is többféle lehet. Az alapszerkezet komfortja érdekében 6-féle prémium matracot ajánlunk Az ARIMA boxspring ágyakhoz, melyek különböző keménységben elérhetők. Nagy előnyük, hogy ergonómiailag zónázott kialakításuk minden esetben megadja a test megfelelő alátámasztását és kényelmét. Ezek mellett, a további kényelem biztosítása érdekében, kétféle (fix és mozgatható, azaz motoros funkcióval ellátott) ágytestet is kínálunk. A motoros funkciónak köszönhetően külön-külön, távirányítóval állítható a fejvég és a lábvég dőlésszöge.

Az ARIMA prémium boxspring ágy 05 típusnak is szinte minden eleme személyre formálható.

Bár ez a gyártótól és áruházunktól is megszokott, de örömmel tudatjuk, hogy ezek az új boxspring ágyak is bőséges méretválasztékkal rendelkeznek. Illetve a fekvőfelületek mérete 120 cm-től akár a 200 cm-ig is terjedhet. A fejvéget és a keretszerkezetet is sokféle méretben és formában lehet választani, számtalanféle bőrrel és szövettel. Az pedig már csak hab a tortán, hogy 8-féle lábtípussal kérhetőek az ágyak, melyek többféle fa és fém kivitelben is elérhetők.

Az ARIMA boxspring ágy 05 típusnak az ADA Premium luxus minőségű ágyrendszerei közé tartozik.

Ha nem csak önmagának, hanem szüleinek is örömet okozna, akkor jó, ha tudja, hogy ez a terméktípus, magasságának köszönhetően, kedvez az idősebbeknek is. Hiszen amikor lefekvéshez készülődnek az ágyra történő leülés is sokkal könnyebb.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS