Természetes és városi életstílus – ADA bútortrendek

Az ADA Prémium Sacramento ülőgarnitúra formai megjelenése különleges.

Természetes szépség és belső értékek – a természetes élet felé irányuló trend töretlen.

Az általunk forgalmazott ADA termékek esetében a fő hangsúly a természetes anyagokon, a lágy színeken és a lágy, de tiszta vonalvezetésen van. Ugyanakkor a természetes életmód a magas minőségre támaszkodik. Ez egyrészt az alapanyagként szolgáló fákon, szöveteken és bőrön, másrészt a gondos gyártáson alapszik. Ily módon az eredeti, valódi természet bejut a vásárlók otthonába, létrehozva ezáltal az ADA bútortrendek új, igazi természetes és városi életstílus kombinációját.

Manapság a bútorválasztást, a színvilágot és az elrendezést nemcsak egy trend határozza meg. Inkább az a jellemző, hogy sok stílus harmonikusan kombinálva áramlik a tervezésbe. Például a (nagy) városok növekvő jelentőségével előtérbe kerül a városi élet hatása: a multifunkcionális, rugalmas bútorok megfelelnek a kis alapterület követelményeinek, az acél és geometriai alakzatok pedig a város eleganciáját tükrözik.

Ülőgarnitúrák természetes megjelenéssel

A természettel a kényelem is beköltözik a négy fal közé. A meleg homok és földszínek, a kék és a zöld lágy árnyalatai is hangulatos légkört teremtenek. Vannak olyan bőrökből, gyapjúból és pamutból készült szövetek is, amelyek különösen kellemessé teszik a kárpitozott bútorokat, párnákat, takarókat és szőnyegeket. Bízunk a gyártó alapos anyagválasztásban, mivel az ADA bútorok használatakor mindenekelőtt a kényelmes és biztonságos érzésnek kell megnyilvánulnia. A bonyolult kivitelezés, amellyel a gyártás folyik, tökéletesen kárpitozott otthoni összhatást kelt, amelyek a legmagasabb szintű kényelmet és hangulatot kínálják – egyedi, otthonos és természetes esztétikával, ahogy azt a természetes és városi életstílus megköveteli.

Természetes életforma: Kanapék a Terra kollekcióból

Különösen az ADA bútortrendek Terra kollekciójával tudjuk bemutatni a természetes életforma igényeit. A nemes tömörfa-elemek hangulatos, meleg árnyalatokat teremtenek, és ugyanakkor kellemes légkört biztosítanak egy helyiségnek. Vannak finom szövetek és természetes bőrök is, amelyek puha tapintásukkal nyerik el érzékeink figyelmét. A nyugalom egyik ilyen természetes szigete az új Sacramento modell. Az elegáns dizájn, az időtlen formatervezéssel és a vékony fémlábbal harmonikusan illeszkedik a nappaliba. Az exkluzív anyagok és a kellemes kárpitozás mellett a kifinomult funkciók fokozzák a kényelmet. Egy gombnyomással kihúzható elektromos pad biztosítja a fekvőfelületet, és a kívánt pozíciótól függően a nyaktámaszok is igény szerint beállíthatók.

ADA bútortrendek: Prémium Trarvisio ülőgarnitúra - természetes és városi életstílus

Természetes és városi életstílus – az igazi városi életforma: helytakarékos kanapé dizájn

Első pillantásra a természetes életforma hangulatos légkörét a városi életforma érzése egészíti ki sokoldalúan, az izgalmas ellentétek a jelenlegi életstílus részét képezik. A minimalista design és a hűvös anyagokból készült geometriai formák a természetes anyagokból készült puha párnákkal kombinálva eleganciát hoznak otthonunkba. Ugyanakkor a városi stílust a funkcionalitás jellemzi, amely kis helyen is megfelel a városi élet követelményeinek, akárcsak a képen látható ADA Prémium Tarvisio ülőgarnitúra. Szükség van változtatható, változatos elemekkel rendelkező bútorokra, amelyek az adott helyzethez és a változó igényekhez igazíthatók.

Az ADA bútorokkal a tervezés és a minőség, a kényelem és a funkcionalitás kéz a kézben jár, megalkotva ezzel a természetes és városi életstílus elegyét.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS