GYÜMÖLCSTÁL? A SZUPER DÍSZTÁRGY

Gyümölcstál? A legjobb dísztárgy otthonainkban! - Welle gyümölcstál RIO Art & design

Elérkezett a május és nyakunkon a nyár, amikor szinte hétről hétre másfajta friss gyümölcs kerülhet az asztalra.

Akik szeretnének egy kis csavart csempészni a tálalásba, azoknak ajánljuk ezeket a design-os gyümölcsöstálakat. Ez a dísztárgy egy igazán funkcionális eleme lehet otthonunknak. A gyümölcsök nem csupán egészséges és ínycsiklandozó alternatívái lehetnek a desszertnek vagy az uzsonnának, színeiknek és formájuknak köszönhetően dekorációs elemként is szolgálhatnak. Ezt a hatást pedig csak fokozza, ha olyan egyedi tálakban kínáljuk őket, amilyenek a RIO Art & Design üzletében kaphatóak. A kisebb-nagyobb fém négyzetekből összeállított Crescent gyümölcsöstál méretének köszönhetően nagyobb társaságnak elegendő mennyiségű gyümölccsel tölthető meg, és az egész ebéd alatt asztaldíszként is szolgálhat.

 

A kisebb-nagyobb fém négyzetekből összeállított Crescent gyümölcsöstál méretének hála nagyobb társaságnak elegendő mennyiséggel tölthető meg, és az egész ebéd alatt asztaldíszként szolgálhat a Crescent gyümölcstál.
Crescent gyümölcstál

 

A Cocoon tál tömörebb anyagból készült és, ahogy neve is mutatja, selyemgubóként öleli körbe a benne elhelyezett finomságokat. Természetesen ez is remek dísztárgy a tálalószekrényen vagy az étkezőasztalon.

 

A Cocoon gyümölcstál tömörebb anyagból készült és, ahogy neve is mutatja, selyemgubóként öleli körbe a benne elhelyezett finomságokat. Nagy öröm ez a gyümölcsszezonban.
Cocoon gyümölcstál

 

Nagy előnye, hogy akár apróbb szemű bogyós gyümölcsökkel is megtölthetjük, hiszen azok nem fognak belőle kipotyogni, de alternatívaként akár pot-pourrit is szórhatunk bele. A lekerekített formájú, nagy űrtartalmú Tiffy gyümölcsöstál olyan hatást kelt, mintha tömör talpához körben egy ovális rugót ragasztottak volna.

A lekerekített formájú, nagy űrtartalmú Tiffy gyümölcstál olyan hatást kelt, mintha tömör talpához körben egy ovális rugót ragasztottak volna.
Tiffy gyümölcstál

 

A készlet egyik legegyedibb darabja a Welle (azaz hullám) fantázianévre keresztelt gyümölcstartó. Ez a gyümölcstál szigorú értelemben nem is tál. Hiszen olyan, mintha egy egyszerű fémrácsot valaki hullámosra formált volna, hogy ezekbe a hullámokba helyezhessük az almákat, barackokat.

További gyümölcstál, gyümölcskosár kínálatunkat és egyéb kínálótálakat, vagy más dísztárgyakat a webshopban tekinthetnek meg az érdeklődők.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS