Új és érdekes fotelek a Rio Design-ban

Új és érdekes fotelek a Rio Design-ban

Üzletünkben egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző fotelek.

Ezzel az a célunk, hogy minél több design és komfort termék legyen elérhető vásárlóink számára, akik kedvük szerint tudják kiválasztani számukra a tökéletes terméket. Az idei évben több lakberendezési divathullámon mentünk keresztül és emellett ebben az évben igen nagy hangsúlyt kaptak a fotelek is. Mert egy elegáns vagy extra fotel lehet az otthon egyedi különlegessége, ahol egy hosszú nap után az ‘én’ időt lehet majd eltölteni.

Az őszi trendnek megfelelően szeretnénk néhány tanácsot adni annak, aki fotelvásárlás előtt áll. Úgy gondoljuk, igenis lehet kombinálni egymással a színeket, az anyagtípusokat és a formavilágot. Ezzel pedig igazán egyedivé lehet varázsolni a nappali hangulatát. Ráadásul a használója fog tükröződni, megjelenni benne és pont ettől lesz az egész különleges!

Üzletünk védjegye az egyedi formavilág és a rugalmasság. Ez ugyanúgy vonatkozik a fotelekre is. Több méret, sok szövet és még több szín kérhető. A láb és az üléskomfort-érzet ugyanúgy választható egyén szerint, de emellett a motoros vagy a relax funkció is több verzióban elérhető. Mostani bejegyzésünkben több formavilágot mutatunk be: minimál, klasszikus és ezeknek az ötvözete.

Legújabb termékünk a Turnin fotel, amelynél garantáljuk a kiváló minőséget, ami biztosítja a használója kényelmét.

A fotel 3 méretben elérhető: S, M és L méretben (minimális az eltérés a háromféle méret között). Üzletünkben az L méret van kiállítva, amit bárki ki tud próbálni személyesen is. A fotel különlegességét a motoros elemrészek adják. A fej-, a hát- és a lábrész külön-külön állítható, különböző dőlésszögekben, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb pozíciót. A motoros funkciót két változatban lehet kérni. Lehet a bútor akkumulátoros vagy lehet olyan változatban is választani, ahol a konnektorból nyert áramforrással működtethető.

Az ülőfelület hideghabjának a keménysége is módosítható. A standard hideghab az RG 40-es puha, de ezen felül lehet választani az RG 50-es keménnyel is. Mindezek mellett többféle háttámla-design is választható. Lehet hosszában, keresztben vagy egy és több osztású egyaránt. Mivel széles és magas a háttámla viszonylag nagy hangsúlyt kap a designban ennek a megjelenése. A karfa alsó részébe lehet választani extra design fabetétet (tölgy vagy bükk), de lehet csak szövet borítással vagy esetleg egy kontrasztos bőr borítással választani.

A lábszerkezetnél is több opciónk van a választásra. Lehet csillag lábat, vagy korong/tányér lábat választani króm vagy fekete színben. Ezen felül, itt lehetséges a fa megjelenését bevonni ahogy a karfa résznél is. A Turnin fotel nagyszerű kiegészítő eleme lehet a nappalinak a mobilitása és a kényelme miatt. Mindezek mellett a szépsége és az egyedisége az, ami miatt a nappali központi eleme lehet az ülőgarnitúra mellett.

Az ADA Turnin relaxfotel nem csak kényelmében szabható személyre, de dizájnjában is tökéletes.

A Turnin fotel mellett az ADA Trendline kategóriában a Tom Taylor Cozy fotel is megtalálható üzletünkben.

Ha abba egyszer valaki beleül többé nem lesz kedve felállni belőle! Mivel mély és széles ülőfelületről beszélünk így a komfort érzet is maximális. A fotel elérhető füles változatban és anélkül is. (A méret ugyanaz ettől függetlenül.) Ami a fotel fantasztikus kiegészítő eleme, az a mobilis lábtartó. Ezzel lesz teljes a komfortérzetünk.

E fotelek esetében is sok anyagból és színből lehet választani. A láb minden esetben fa, de a pác színét ebben az esetben itt is egyedileg lehet kiválasztani. De a lábszerkezet akár hintaszék-lábbal is kérhető.

  Ha egy igazán kényelmes fotelt keres, akkor megtalálta, mert a Cozy fotel lábtartóval egy tökéletes termék!

A világ sok más tájáról, így Spanyolországból is érkeznek hozzánk fotelek. Ezek inkább a klasszikus eleganciát és stílust képviselik. Ezekre a fotelekre az egyedi formatervezés és az egyediség az, ami leginkább jellemező. Ezeknél a foteleknél nincs opció a szín vagy a láb szín választásra, de azt kell, mondjuk, ezek a termékek úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az egyik ilyen az Andrews fotel, aminél a ülőfelület kialakítása komoly hangsúlyt kapott annak az érdekében, hogy a pihenés garantált legyen. A különleges, ívelt formájú fotel egy domináns, sötétebb zöld flanel anyaggal kárpitozott termék.

Az Andrews fotel kialakításának köszönhetően garantált a pihenés egy nehéz és hosszú nap után. A különleges, ívelt formájú fotel egy domináns, sötétebb zöld flanel anyaggal kárpitozott termék.

A Sacha fotel üzletünk egyik legszembetűnőbb bútordarabja a fotelek között. Egyedi kék színe esztétikus hatást kelt a nappaliban és akár a hálószobában is. Különleges formája és az aranynak tűnő fém váza, szatén rézből készült. Súlya könnyű és a stabilitása tartós a formavilágnak köszönhetően.

A Sacha fotel egyedi kék színe esztétikus hatást kelt a nappaliban és a hálószobában is. Érdekes formájú, fém váza, szatén rézből készült.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes