SZEKRÉNY

SZEKRÉNY

A szekrény az a bútortípus, melynek megtervezésekor a vevő szinte teljes mértékben egyedi bútort tervezhet. Mind a méret, mind a belső és a külső megjelenés teljesen egyedien alakítható. Szinte alig vannak korlátok, amelyek gátat szabnak a kreativitásnak.

Szekrényeink alapanyaga megegyezik étkezőasztalaink és dohányzóasztalaink bükk, tölgy és dió fafurnéros anyagával, melyek a legkedveltebb színeken kívül – wenge, sötét és világos dió, cseresznye, tea – egyedi színben is rendelhetők. Az üzletünkben kiállított ADA ülőgarnitúrákkal és ADA kanapékkal tökéletes harmóniát alkotnak fafurnéros termékeink. Természetesen, bárhol vásárolt egyéb bútoraival is összhangba tudjuk hozni ezeket a termékeket is.

Az üzletünkben tv-állványok, komódok, fali szekrények, konzolasztalok, tálalószekrények, polcok vannak kiállítva. Ezek azonban csak egy töredékei a forgalmazott termékeinknek. Van, aki a fali szekrénybe polcokat kér, míg mások CD- és DVD-tartót. A szekrények előlapja is számtalan variációra ad lehetőséget. A sima falapos ajtót színes lakobel üveggel, alukeretbe foglalt savmart vagy sima üveges ajtókkal is helyettesíthetjük. A szekrény belsejében a polcok magassága szinte minden esetben változtatható.