FESTMÉNY

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

FESTMÉNY

Egy különleges festménnyel design bútorai összhatása még teljesebbé tehető. A mozgalmas festmények élettel töltik meg a design bútorokkal tökéletesre berendezett otthont.

A Rio Design méltán nevezheti magát művészeti galériának is, hiszen a kiállított bútorok között szép számmal találunk a Svia Gallery alapító-tulajdonosa, Solthy Viktória festőművész által készült festményeket. Az alkotó sajátos látásmódját különleges technikákkal ötvözte. Jellemzően modern és figurális képek kerülnek ki a műhelyéből, de szívesen kísérletezik speciális fémes technikákkal és strukturált felületekkel is. A művészi festmények egyedi méretben is elkészíthetők, alkalmazkodva a megbízó lakásának színvilágához és a rendelkezésre álló falfelülethez, amit majd ez a festmény fog dekorálni.

Vásárlói számára mintegy vizuális garanciaként a galéria felajánlja, hogy látványtervbe illeszti a leendő képet, akár több szín, illetve méretverziót is, ezáltal a döntésben is segít, valamint láthatjuk, nagyjából hogyan fest majd az enteriőrünk a képpel a falon. Van aki a „meglátni és megszeretni” elv híve, azonban a galéria tapasztalatai azt mutatják, hogy a megrendelők jelentős része kihasználja a lehetőséget és egyedi méretben, egyedi színvilággal, sőt akár teljesen egyedi kompozícióval rendeli meg a galéria kínálatából a neki legjobban tetsző festmények változatait.