SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra

A SPIRIT ülőgarnitúra az egyik legkedveltebb modellünk, mely a RIO art & design bútorüzletünkben rendelhető és kipróbálható, a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén. Állítható fejtámla, vendégágy és ágyneműtartója miatt kedvelt.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra tulajdonságai

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra összeköti a klasszikus és a modern design-t. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. Ülőfelülete keményebb komfortú, mely vázrendszerünk egyik legjobb barátjává teszi. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így kedvezve alacsonyabb és magasabb termetű vásárlóink igényeinek egyszerre. Ülésmélysége átlagos, a legtöbb ember számára hosszan tartó komfortélményt biztosít.

A SPIRIT sarokülőgarnitúra további előnyeihez tartozik a vendégágy és ágyneműtartó-funkció. Alapvetően a garnitúra fix, így az említett lehetőségek szükségességéről a rendelés közben maga a vásárló dönthet. A benne lévő kihúzható ágy nagy méretű, közel 140*195 cm-es fekvőfelületű.

Többféle méretben rendelhető.

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve szimmetrikus felépítésű, (pihenős) U alakú formákban is.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A sarokülőgarnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra. A kárpit színe szintén több százféle lehet a vásárló otthonához és elképzeléseihez igazodva. Vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6-féle más pácszínnel kérni, hogy megfelelően illeszkedjen mindenki otthonába.

  1. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
  2. Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
  3. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  4. Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

MÉRETTÁBLÁZAT

Különböző méretekben rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Visszahívást kér:

Hírlevél feliratkozás:

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

AKCIÓS TERMÉKEINK

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 09:00 - 17:00
Kedd 09:00 - 17:00
Szerda 09:00 - 17:00
Csütörtök 09:00 - 17:00
Péntek 09:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Bella ággyá nyitható kanapé

Bella ággyá nyitható kanapé

* ágyazható és ágyneműtartós
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
Tovább a termékre

A HÓNAP TERMÉKE

Miért érdemes nálunk vásárolni?