SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra

481 000 Ft

Spirit ülőgarnitúra vendégágy nélkül jelenleg 30%-os nagyon kedvező, akciós áron rendelhető meg nálunk az üzletben kétféle méretben és egyéb kiegészítőkkel (puff, fotel). Az ülőgarnitúra fejtámlái állíthatók, vagyis több fokozatban le és fel hajthatók. A fotón felhajtott állapotban látható. A kanapé elemekből épül fel ezért L alakot, U alakot és két karfás kanapé formát is össze tudunk állítani.

262*176 cm-es vendégágyfunkcióval és S2. kategóriás szövettel az eredeti ára: 687.100 Ft helyett, 481.000 Ft

282*176 cm-es vendégágyfunkcióval és S2. kategóriás szövettel az eredeti ára: 710.100 Ft helyett, 497.100 Ft

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra tulajdonságai

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra összeköti a klasszikus és a modern design-t. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. Ülőfelülete keményebb komfortú, mely vázrendszerünk egyik legjobb barátjává teszi. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így kedvezve alacsonyabb és magasabb termetű vásárlóink igényeinek egyszerre. Ülésmélysége átlagos, a legtöbb ember számára hosszan tartó komfortélményt biztosít.

A SPIRIT sarokülőgarnitúra további előnyeihez tartozik a vendégágy és ágyneműtartó-funkció. Alapvetően a garnitúra fix, így az említett lehetőségek szükségességéről a rendelés közben maga a vásárló dönthet.

Többféle méretben rendelhető.

A fotón: 282cm x 176cm méreteben látható.

A SPIRIT L alakú sarokülőgarnitúra elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve szimmetrikus felépítésű, (pihenős) U alakú formákban is.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A sarokülőgarnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra. A kárpit színe szintén több százféle lehet a vásárló otthonához és elképzeléseihez igazodva. Vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6-féle más pácszínnel kérni, hogy megfelelően illeszkedjen mindenki otthonába.

 1. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 2. Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
 3. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 4. Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

MÉRETTÁBLÁZAT

Különböző méretekben rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?