Új konzolasztal kínálatunk

A konzolasztalok kezdetben többnyire olyan tartószerkezetként funkcionáltak, melyeket falhoz kellett rögzíteni, hiszen mindössze két lábuk volt.

Annak érdekében, hogy szerkezetük stabil maradjon a konzolasztal kis mélységgel, viszont nagy szélességgel rendelkeztek. Ennek a formának köszönhetően főleg az előszobákban vált népszerű kiegészítővé, hiszen keskeny alakja miatt optimális volt a szűkebb helyiségekbe is. Ez a kialakítási stílus az évek során modern formát öltött, de megjelentek a hagyományos, négylábas konzolasztalok is.

Az elsősorban dekorációs célt szolgáló bútordarabok bárhová beilleszthetőek, feltéve, hogy kiszemelt helyük adott. Legtöbbször azonban a legoptimálisabb helyiség a nappali, vagy az előszoba. Sokan úgy gondolják, hogy legfőbb szerepük az otthonokban a fotók, festmények, vázák, asztali lámpák, vagy bármilyen más hasonló dekorációs elemek ízléses elhelyezése.

De Rio Design új konzolasztal kínálatában modern, elegáns és egyedi darabok is szerepelnek. A különböző anyagok, formák megjelenése a legegyszerűbb helyiségből is izgalmas és hangulatos teret varázsol. Aurea aranyszínű konzolasztalunk üveglapjával és nem mindennapi szerkezetével egy figyelemfelkeltő formavilágot mutat be. A meleg tónusú helyiségekbe passzoló arany szín sem korlátozza le a lakberendezési lehetőségeket, hiszen az Aurea konzolasztal ezüstös, rozsdamentes acél kivitelezésben is kapható.

Az Aurea ezüstszínű konzolasztal edzett üveg asztallapja 10 mm vastagságú, amely megfelelő strapabíróságot biztosít dísztárgyak, kulcsok, magazinok elhelyezésére Az Aurea aranyszínű konzolasztal egy téglalap alakú konzolasztal, amelyet beépített LED-lámpával.

A hagyományos, fahatás kedvelőinek Milenia bútordarabunk lehet jó választás. A domináns famintázat rusztikus hatást eredményez. A konzolasztal három fiókjával kiegészülve pedig nem csak mutatós, de praktikus is. Ha maradunk a faanyagnál, a Sonoma konzolasztal megnyerő formában ötvözi az üveget és a sonoma tölgy polcelemet.

Sonoma nagy dohányzóasztal az üveg és a fa tökéletes párosítása

A beépített LED-világítás sem hiányozhat a korszerű megjelenésből, épp ezért a Zaila termék dekoratív kiegészítője lehet egy otthonnak akár egy hozzá illő tükörrel párosítva.

De maradjunk az érdekes formáknál és a LED-fényeknél!

A Moonlight konzolasztal nevéhez hűen, szintén olyan dísze lehet a szobának, mint a gyönyörű holdfény az éjszakának. A termék két változatban, aranyozott színben és ezüstös, fémkivitelben is elérhető a Rio Design webshopjában.

Moonlight ezüstszínű konzolasztal

Az asztalok különböző kialakítása lehetővé teszi, hogy rendkívül sokféleképpen fel tudjuk használni a bútordarabokat. A klasszikus ebédlőasztaltól, az íróasztalon és a dohányzóasztalon keresztül, egészen a konzolasztal bútorokkal befejezőleg. Ezek otthonunkban nem csak praktikus, de esztétikus kialakítást biztosítanak. A Rio Design ezért most új konzolasztal kínálatával egészíti ki a nappalikat és előszobákat.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Róma ülőgarnitúra állítható ülésmélységgel több színben.

Az ülésmélység állíthatóság előnyei

Amennyiben ülőgarnitúra vásárlás előtt állnak, ez a cikk Önöknek szól! Abban az esetben, ha sikeresen kiválasztották a formát, méretet és a szövetet, már csak egy

MIAMI vendégágyas ülőgarnitúra több száz színben elérhető

Fiatalok praktikus választása

Új lakásba költöző fiatal pár választása a MIAMI vendégágyas ülőgarnitúránkra esett. Kiváló választásnak bizonyult! Egyrészt a funkciók és méret a legoptimálisabb ebbe a méretű lakásba,