SZŐNYEG

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

SZŐNYEG

Legújabb trendeket követő szőnyegcsaládokat kínálunk, melyek harmonizálnak ADA ülőgarnitúráinkkal. Egyes szőnyegtípusok adott méretekben rendelhetők, de vannak egyedi méretben választhatók is.

Az összes szőnyeg különböző színben és szálvastagságban kerül forgalmazásra. A bútorokkal harmonizáló színvilág, a kellemesen tapintás, a könnyű ápolás, mind azok a tulajdonságaik a termékeknek, melyek nagyon kedveltté teszik őket.

Gyerekszobákba is találhat nálunk vidám, kedves mintázatú gyerekszőnyegeket, melyek barátságossá és egyedivé varázsolják kis lakóik szobáját.

Modern technológiával, magas minőségben kerülnek értékesítésre, kedvező áron.

Szeretnénk azzal is segíteni a megfelelő színválasztást, hogy kiszállításkor több színben is kivisszük a szőnyeget és így, lehetősége lesz saját lakásában, bútoraihoz, a lakás színvilágához legjobban illőt kiválasztani.

Mintasálakon vagy mintadarabokon be tudjuk mutatni a szálhosszúságot, és az alapanyag tapintását, de a katalógusokból mintázatra még sokkal több változat rendelhető.

A szállítási idő általában 2-5 hét, de egyedi méret esetén ez változhat.

Típusok: Gépi szövés, Gépi tűzött, Kézi szövésű, Kézi tűzött

A tűzés és a szövés közti különbséget láthatjuk akkor, ha széthúzzuk a szálakat, a mintadarabon, de a katalógusban is szerepel, hogy melyik-milyen típus. A kézi szövésű tartósabb, de mindegyik jó minőségű.

Alapanyagok: Gyapjú, viszkóz (cellulóz-természetes alapú szálasanyag), pamut, poliészter.

Kézi tűzésű/kézi szövésű termékek, jó minőségű alapanyagokból. Általában standard méretekben rendelhetőek. Némelyik terméknél az egyedi méret is megoldható, de itt számolni kell a gyártási idővel. Az árlistánkból az is megtudható, hogy melyiket lehet egyedi méretben, illetve kör alakban rendelni.

ALAPANYAGOK: Gyapjú, Pamut, Juta, Poliészter

Alacsonyabb árfekvésű szőnyegeink is vannak. Melyek könnyen tisztítható szőnyegek, ahol a fonalak különleges felületkezelést kaptak, ami megakadályozza a szennyeződést. Vízzel letörölhető szőnyegek.

Az anyag vastagsága nem olyan nagy, mint a többi típusnál, ennek köszönhetően könnyebbek is.