Különböző stílusok a hálószobákban – Rio Design lakberendezés

A lakberendezés során olykor problémákba ütközhetünk, hiszen ízlésünk nem feltétlenül egyezik a család többi tagja, a lakótársunk vagy akár éppen a párunk elképzeléseivel.

Egy otthon viszont nem csak akkor lehet hangulatos, ha annak stílusa egységes. A sokszínűség is jól mutathat, ha ügyesek vagyunk. Hol mutatkozhat meg ez a különbség a legjobban? A hálószobákban minden bizonnyal egy olyan személyes tér alakul ki, ahol úgymond megvalósíthatjuk önmagunkat a helyiség egyedi berendezésével. Ugyanis, ha azt maximálisan stílusunkhoz igazíthatjuk, egy olyan környezetet teremthetünk, ahol igazán önmagunk lehetünk. Nézzünk meg most néhány eltérő berendezésű, ugyanakkor egy háztartásban is esztétikus összhatást keltő hálószobát!

A modern, letisztult hálószoba

Sokak kedvence lett az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő minimalista design, hiszen annak elegáns megjelenése kiegyensúlyozott tereket eredményez. Kezdjük a hálók fő elemével, az ággyal! Egy ágy kiválasztása talán a legfontosabb bútordarab az egész otthonban, hiszen a megfelelő mennyiségű és minőségű pihentető alvás nem csak mindennapjainkat, de egészségünkre is hatással van. A designra koncentrálva, a Genf franciaágy tökéletes bútordarabja lehet a modern megjelenésű hálószobáknak. Világos kárpitozása mintázata kifinomult. A minimalista irányzatnál maradva, a szürke szín különösen jól mutathat egy letisztult környezetben, erre a Levia franciaágy lehet megfelelő választás. A világos színű, vagy éppen a fekete és a fehér kombinációjával egy roppant megnyerő ízlést sugározhat hálószobánk.

A Genf franciaágy enyhén ívelt háttámlával rendelkezik, amelyen rombuszmintás díszítés látható.

A játékos és izgalmas hálószoba

A különböző színek és formák kedvelői is könnyedén érvényesülhetnek, hiszen egy ilyen hálószoba vidámságot tükröz. A Firenze franciaágy különleges kék kárpitozású színével magára vonja a figyelmet a hálótérben. A fehér és a szürke színnel ötvözve egy klasszikus hatást eredményez, viszont más színek sem kerülhetnek háttérbe, hiszen a kontrasztos, meleg színek, mint például a sárga is kiemeli és még hívogatóbbá teszi a hálószobát. Az Ada prémium smart elegance franciaágy mellett sem mehetünk el említés nélkül, hiszen a gyönyörű sötétzöld kárpitozás páratlan összképet tár elénk. Egy fehér fal előtt, domináns sötét és világos színek keveredésével együtt hálószobánk egyedi és elegáns lehet.

Az ADA Prémium Smart Elegance franciaágy a tökéletességet és az időtlen eleganciát testesíti meg.

A fiatalok számára pedig nem kétséges, hogy a legjobb választás a Tom Tailor márka.

A Tom Tailor Guest kanapé kétszemélyes ággyá alakítható. A GYEREKSZOBA BERENDEZÉSE. Az ezen az oldalon található bútorápolási tanácsok segítenek abban, hogy a tőlünk vásárolt termékek hosszú ideig szépek maradjanak.

Egy hálószoba tehát valóban könnyedén alakítható tetszés szerint, egy szép szőnyeg, egy praktikus komód és éjjeli szekrény, egy éjjeli lámpa és egyéb lakáskiegészítőkkel értékes perceket tölthetünk saját, egyedi terünkben. A Rio Design széles választékával lehetővé tesszük, hogy a lakás otthonos, de ugyanakkor sokféle lehessen.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS