Firenze ágyneműtartós ágy

332 400 Ft

Az FIRENZE ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGY az egyik legújabb termékünk. Nagy előnye, hogy ez egy ágyneműtartós ágy, amelynek lábvégről nyíló ágyneműtartója van.

Standard és hosszított ágyfejvéggel is kérhető.

A feltüntetett ár, induló kárpittal ágyneműtartóval és beépített ágyráccsal értendő.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az FIRENZE ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGY az egyik legújabb termékünk. Nagy előnye, hogy ez egy ágyneműtartós ágy, amelynek lábvégről nyíló ágyneműtartója van.

Kárpitozása több száz színben választható. Az ágyrács bele van építve az ágyba és az ár tartalmazza a fejvéget, az ágyneműtartós ágytestet és az ágyrácsot is. Matracot külön kell vásárolni hozzá, vagy már meglévő matracunkat is használhatjuk a termékkel, ha méretében megfelelő.

Rendelhető betétes (beépített rugós matracos), ágyneműtartós vagy ágyrácsos-ágyneműtartós  kivitelben is. A bonellrugók és habszivacs tökéletes kombinációja egy közepesen kemény fekvőfelületet és a nyugodt alváshoz a gerinc számára kiváló alátámasztást biztosít. Az ágyneműtartó felnyitását gázrugós vasalat segíti, így mindennap egyszerűen és könnyen hozzáférhetünk az ágyneműtartóhoz.

Az ágyak borítása a szövettől a műbőrön át, a bőrig számtalan lehet. A színeket és az anyagokat, ezen design bútoraink esetében is a mintakollekcióból tudja kiválasztani, hogy a megvásárolt ágy, az Ön elképzeléseinek minden tekintetben, maximálisan megfeleljen.

Ehhez az ágyhoz is választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?