Sacha fotel 695190

A Sacha fotel egyedi kék színe esztétikus hatást kelt a nappaliban és a hálószobában is. Érdekes formájú, első ránézésre aranynak tűnő fém váza, szatén rézből készült. Kialakításának köszönhetően súlya könnyű, tartása stabil.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Minden helyiségben igazán harmonikus légkört biztosítanak az olyan egyedi megjelenésű bútorok, mint a Sacha fotel. Egy jól kiválasztott bútor fontosabb, mint gondolnánk!

A Sacha fotel egy olyan poliészter anyaggal kárpitozott karosszék, amely teljesen valósághű bőrhatást kelt. Ez a különleges műbőr egy mikro-perforált, poliuretán anyag. Más műbőr anyagokhoz képest, a Sacha fotel kárpitozása magasabb minőséget és nagyobb kényelmet ígér. Az igazi bőrrel és a műbőrrel ellentétben, itt nem tapasztaljuk azt a kényelmetlen, nyáron ragacsos, hűvösebb időben hideg érzést, mivel a fotel speciális anyaga sokkal könnyebben levegőzik. Kialakításának köszönhetően Sacha fotelben egy fárasztó nap után is igazán jót pihenhetünk és egy könyv mellett újra feltöltődhetünk. A füles fotelra emlékeztető bútor ívelt kartámlája és háttámlája maximális komfortos érzést ad gerincünk és karjaink számára. Ami a méretét illeti, nem foglal túl nagy helyet, mivel magassága 106 cm, szélessége 87 cm, ülésmélysége pedig 84 cm. Mivel súlya sem kifejezetten nehéz, könnyedén elmozdítható a helyéről. Tisztítása odafigyeléssel, kézzel ajánlott, anyaga kímélendő!

Egy helyiségben akkor érezzük igazán jól magunkat, ha annak hangulata kiegyensúlyozott. Ennél fogva, megjelenést tekintve a Sacha fotel egyedi kék színe esztétikus hatást kelt a nappaliban és a hálószobában is. Érdekes formájú, első ránézésre aranynak tűnő fém váza, szatén rézből készült. Kialakításának köszönhetően a Sacha fotel súlya könnyű, ugyanakkor tartása stabil.  A jellegzetes design lehetőséget ad a kreatív lakberendezésre, hiszen egy egyszerűbb és letisztult szobában is figyelemfelkeltő, de a hozzá hasonlóan egyedi bútorokkal is jól mutat.

Weboldalunkon és üzletünkben rendkívül széles választékot biztosítunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára tetsző bútordarabot. Válasszon nálunk a karosszékhez passzoló bútorokat és egyéb kiegészítőket! Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra lenne szüksége, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradjon le!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fotel magassága 106 cm, ülésének szélessége 87 cm, ülésmélysége 84 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?