Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1.rész

Fargó asztal és Szeréna étkezőfotel - Mostani Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1. rész

Üzletünkben, a Rio Design-ban, folyamatosan a trendek követésre törekszünk nem csak az ülőgarnitúrák terén, hanem az étkezőasztalok, étkezőszékek és bárszékek területén is.

Mivel az étkező az a helyiség az otthonunkban, a nappali mellett, ahol a legtöbb időt töltjük, ezért fontos úgy berendezni, hogy minden pillanatban kényelmesen érezhessük magunkat és szeressünk értékes időt tölteni ott. Mostani Üzletünk modern étkezőasztalai és székei 1. rész bejegyzésünkben bemutatjuk néhány termékünket. Amennyiben étkezőszékek és asztal vásárlása előtt állunk, jól jöhet néhány jó tanács, amely segítségével egységessé tudjuk varázsolni a konyhát és az étkezőt egyaránt. Első esetben (amennyiben a konyha és az étkező egy légtérben van, vagy közel helyezkednek el egymáshoz) fontos szabály lehet, hogy az alapanyagok és a színek egyezzenek és harmonizáljanak, hogy egységes képet kaphassunk. Ennek megfelelően az étkezőbútor trendek a konyhák színvilágát követik és azokkal együtt változnak.

A natúr fa és a fekete, szürke, fehér, színek a mai trendekben az élvonalat képviselik. Együttes megjelenésükhöz is jól párosíthatók az erőteljesebb színek. Étkezőfotel és -székek esetében a natúr textilek mellett a bársony típusú anyag is népszerű. Az élénkebb kékek, zöldek és mélyebb sárgák azok a színek, amik a 2023-as évben hódítani fognak.

A Columbia asztal a fa és a fém stílusos kombinációja

A Columbia asztalt első ránézésre nem lehet úgy kategorizálni, hogy masszív vagy inkább légies étkezőasztalról beszélünk. Ennek az asztalnak a lapja egy vastag asztallap ezzel szemben az étkezőasztal lábai vékony fekete fémből készültek. Különleges oszlopos formája kontrasztban van a tömör és vastag hatást keltő asztallappal. A Columbia asztal annak ellenére, hogy vastag asztallappal készül, légiesebb lábai miatt, a tömörséget fejezi ki, emiatt a kisebb lakásokba is behelyezhető, mivel szellősebb érzetet kelt azzal, hogy a lábakon keresztül át lehet látni. Az egyedi asztallábaknak köszönhetően ez a bútor egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még minimalista térben is tökéletesen mutat.

A Columbia asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és a Dortmund karszék. A Dortmund székek a könnyed formavilágú, de strapabíró székek családjába tartoznak. A székek váza bükkfából készül, amely többféle színváltozatban rendelhető. Ennek köszönhetően jól igazítható más bútoroknak vagy magának az étkezőasztalnak a színéhez. A székeket többféle szövet boríthatja, amely számos színben rendelhető. A Dortmund székcsalád tagjaként bárszék is kapható, így egységes megjelenést varázsolhatunk az étkezőbe, illetve munkalapokhoz is tehetjük, mint reggelizőszék.

Columbia asztal és Dortmund szék - Rio Design áruház

 

Xénia asztal

Ha az egyediség híve valaki, akkor ez az asztal való az otthonába. A Xénia étkezőasztal kizárólag a Rio Design üzletében kapható modell. Az asztal lábszerkezete bükkfából készült, az asztallapja pedig lehet bükk vagy tölgy. További előnye még, hogy a Xénia asztal lehet fix vagy nagyobbítható változatú is.

Az asztal lába nem csak esztétikus és modern, de segíti azt is, hogy könnyen körbeülhető legyen. Az asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és a Dortmund karszék. A kép alapján szembetűnő hasonlóság az egyenes formavezetés, és emiatt van a két termék között egyensúly. Így a Xénia asztal és a Dortmund szék igazán jó párosítás együtt.

Xénia asztal és Dortmund szék - Rio Design áruház

 

A Fargo asztal Zanzibár székkel maga a letisztult elegancia

A Fargo asztalt egyedi és meghatározó design jellemzi, amit elsősorban a lábazat kialakításának köszönhet. A kép alapján megállapítható, hogy az asztal kissé masszívabb a vastagabb elemek miatt. Ebből adódóan, hogy esztétikailag mutatós legyen, kissé nagyobb étkezőbe érdemes betenni és meg látványosabb, ha térben van, hogy a lábszerkezet figyelmet kaphasson. A képen fekete színű az asztal fém lába, de ez fehér színben is kérhető. Maga az asztal lehet fix és bővíthető is. Az asztal lapjának színét üzletünkben ki lehet választani. Üzletünk modern étkezőasztalai és székei között nem véletlenül szerepel ez a termék.

A Zanzibár szék egy modern formájú, íves karszék, mely a vásárlók szerint kiemelkedően kényelmes, köszönhetően a kagylós kialakításnak. Az étkezőbe érdemes olyan karszéket elhelyezni, ami a hosszabb ülés kényelmét is biztosítja, hiszen, ha vendéget fogadunk, vagy csak, ha dolgozunk az asztalnál , akkor is fontos a kényelmes és egészséges ülés. Vásárlóink ezért is kedvelik és keresik ezt a széket. Kárpitozását illetően közel 500 fajta szövetből lehet választani. A Zanzibár szék lábának színe is választható, így akár a Fargo asztal lapjához vagy a láb színéhez is igazítható.

Fargo asztal Zanzibár székkel - Asztal-szék-bárszék? A Rio Design áruházban megtalálja!

Üzletünk modern étkezőasztalai és székei ezzel a három termékkel közel sem értek véget! Érdemes eljönni hozzánk és az online termékeket is megnézni.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes