Columbia asztal és Dortmund szék

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Columbia asztal téglalap alakú asztallapja egy vastagabb szélű asztallap. Az étkezőasztal lábai fekete fémből készültek, melyek különleges oszlopos formája kontrasztban van a tömör és vastag hatást keltő asztallappal.

Dortmund szék 1. kategóriás szövettel: 60.500 Ft/db

Dortmund karszék 1. kategóriás szövettel: 76.400 Ft/db

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Columbia asztal a fa és a fém érdekes kombinációja.

A Columbia asztal asztallapja egy téglalap alakú vastag asztallap. Az étkezőasztal lábai fekete fémből készültek, melyek különleges oszlopos formája kontrasztban van a tömör és vastag hatást keltő asztallappal. Az egyedi asztallábak ellenére a termék egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még a minimalista térben is tökéletesen mutat. A Columbia asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és a Dortmund karszék.

A Dortmund székek a könnyed formavilágú, de strapabíró székek családjába tartoznak. A székek váza bükkfából készül, amely sokféle színre festhető. A széles színválasztéknak köszönhetően könnyen igazítható más bútorok vagy magának az étkezőasztalnak a színéhez. Az első két láb teljes derékszöget zár be az ülőlappal, míg a hátsó két láb enyhén kifelé tart, ezáltal a 90°-nál nagyobb szöget zárva be az ülőlappal. A Dortmund karszék esetében az elülső két láb meghosszabbítása funkcionál a kartámasz állványaként. A székeket többféle szövet boríthatja, amely több színben is rendelhető.

A Dortmund székcsalád (Dortmund szék, Dortmund karszék, Dortmund bárszék) tagjai egységes megjelenést varázsolnak az étkezőbe.

Ez a szék az áruházunkban nem csak szék és karszék formában, hanem bárszékként is rendelhető. Így könnyen variálhatunk a székek és széktípusok elrendezésén, igazítva az otthonunk helyigényéhez és stílusához.

Válasszon az étkezőjébe az asztal és a szék mellé:

Ha több információra lenne szüksége bármelyik termékkel kapcsolatban, keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?