Fargo asztal Zanzibár székkel

Az asztal és szék külön is megvásárolható.

A Fargo asztal Zanzibár székkel maga a letisztult elegancia, aminek méretváltozatai, színváltozatai és egyedi gyártási lehetőségei is vannak.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Fargo asztal Zanzibár székkel maga a letisztult elegancia.

A Fargo asztalt egyedi és meghatározó design jellemzi, amit a lábazata biztosít számára. A képen fekete színű az asztal fém design lába, de ez fehér színben is kérhető. Maga az asztal lehet fix és nagyobbítható típusú is. Ráadásul a fix méretek is 3 változatban választhatóak. A fix asztal mérete lehet: 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm alapméretű is. De, akinek ez nem felel meg annak is jó hírünk van, mert egyedi méretben is kérhető a Fargo asztal Zanzibár székkel.

A Fargo asztal lapja lehet tölgy, bükk vagy diófa furnéros (a fotón olajozott natúr tölgy az asztallap). Sőt az asztallapnak nem csak az anyaga, hanem a színe is válaszható. A lehetőségek között szerepel a sötét dió, a fekete, a fehér, az antik fehér, a szürke és a cseresznye is.

A Zanzibár szék egy modern formájú, íves karszék, mely a vásárlók szerint brutál kényelmes.

Főleg a kagylós ülésforma az, ami a kényelmét biztosítja. Vásárlóink azért is kedvelik és keresik ezt a széket, mert több órát is lehet ülni benne. Szerintünk pedig egy kellemes étkezéshez a finom étel, a jó bor és a vidám társaságban eltöltött több órás beszélgetés is legalább annyira hozzátartozik, mint a kényelmes étkezőbútor. A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm. Ez a termékünk egy bükk favázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik.  Kárpitozása lehet szövet (akár 500-féle is), textilbőr, Novalife és bőr is. A Zanzibár szék lábának színe is választható, így akár a Fargo asztal lapjához vagy a láb színéhez is igazítható.

Válasszon a szék mellé asztaltszőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A fix asztal mérete lehet: 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm alapméretű is. De, akinek ez nem felel meg annak is jó hírünk van, mert egyedi méretben is kérhető a Fargo asztal Zanzibár székkel.

A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?