SZŐNYEG, FÜGGÖNY, TAPÉTA

Nincs több termék

Nincs több betölthető termék

SZŐNYEG, FÜGGÖNY ÉS TAPÉTA

A lakások kialakításánál, felújításoknál a minőség mellett az is fontos, hogy különleges, exkluzív termékekkel rendezzük be a teret, melyek az egész helyiség alaphangulatát megadják. A szőnyeg, függöny és tapéta hármasa alapvető pillére a sikernek.

A függönyök igen fontos szerepet töltenek be abban, hogy otthona barátságos, elegáns tér legyen! Ha igazán elegáns hatást szeretne, válasszon a fényáteresztő függöny mellé dekor- vagy sötétítő függönyt is!

A tapéta a lakberendezés örökzöld kelléke. A tapétagyártó cégek tervezői évről évre új irányzatokkal jelennek meg a piacon. A tapéta egyik legnagyobb pozitívuma, hogy az azzal borított falat tapintásra mindig melegebbnek érezzük a festett falakhoz képest. Tapétázással gyorsabban lehet haladni, mint a festéssel és a munkafolyamat is jóval tisztább a szakemberek szerint. Ráadásul egészen változatos felületek hozhatók létre színben, mintában és textúrában is. A mai modern tapéták tökéletesen imitálnak olyan felületeket, amelyek elkészítése jóval költségesebb lenne. A függöny és tapéta harmóniáját egészíti ki a szőnyeg.

A lakberendezéssel foglalkozó magazinokban alig található olyan szobabelső, ahol ne lenne a padlón egy különleges szőnyeg. Általában a nappali jut eszébe mindenkinek, ha szőnyegről van szó, pedig a hálószobában, a gyerekszobában, előszobában is biztos helye van. Sok, ismert szabály segít meghozni a döntést és kiválasztani a tökéletes szőnyeget. Ismerve ezeket a szabályokat jelentős segítség lehet abban, hogy kiválassza az Önnek való szőnyeget, ami hatékonyan hozzájárul a különböző terek egyedi kialakításában.

Széles választékkal és több éves szakmai tapasztalattal segítjük Önt a legmegfelelőbb szőnyeg, függöny és tapéta kiválasztásában.