MEDELLIN 400 MULTI SZŐNYEG

A Medellin 400 multi szőnyeg többféle méretben rendelhető, többszínű pamutanyagú szőnyeg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A MEDELLIN 400 MULTI SZŐNYEG egy olyan szőnyeg, amelyet leggyakrabban a nappaliban használunk, mert ott mutat a legjobban.

A Medellin 400 szőnyeg 13 mm vastagságú, kellemes tapintású, vintage stílusú, nagy szálsűrűséggel rendelkező igazán puha szőnyeg, melynek alapanyag pamut. Mivel többszínű szőnyeg a Medellin 400 multi szőnyeg kerülhet a lakás szinte bármely részébe. Főleg, mert ez a szőnyeg nem csak praktikus, hanem öltözteti az otthonunkat is. A dolgozót, a hálószobát, a gyerekszobát és az előszobát is díszíthetjük szőnyeggel és ezzel melegebbé tudjuk tenni az otthonunkat. A hálószobában az ágy két oldalára tehetünk egy-egy hosszúkás szőnyeget, így amikor kilépünk az ágyból kellemes puha felülettel találkozik a talpunk. A hosszú folyosók dísze lehet az úgynevezett futószőnyeg és nem utolsó sorban kényelmes rajta a mezítlábas sétálgatás. De a gyerekszobákba is tudunk kifejezettem nekik tervezett mintás szőnyegeket ajánlani.

Egy jól kiválasztott szőnyeg egyedi megjelenést kölcsönöz az adott térnek. Ezért fontos mindig azt szem előtt tartani, hogy a meglévő bútorokhoz igazodjanak a szőnyegek. Így a bútorok és szőnyegek együttese szép összhatást hoz létre. Ezt a szőnyeget is ajánljuk bármelyik Ada ülőgarnitúránk elé, mert magas és alacsony szőrű, mintás vagy egyszínű szőnyegek is remekül mutatnak az általunk forgalmazott ülőgarnitúrák és kanapék előtt.

A Rio Art & Design üzletében mindegyikféle elrendezésre látható példa. Ráadásul az is fontos, hogy az ülőgarnitúra méretéhez jól válasszuk ki a szőnyeg méretét is. Ebben is tudunk tanácsot adni. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Medellin szőnyeg választható méretei:

80 cm x 150 cm

120 cm x 170 cm

160 cm x 230 cm

200 cm x 290 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?