MEDELLIN 400 MULTI SZŐNYEG

A Medellin 400 multi szőnyeg többféle méretben rendelhető, többszínű pamutanyagú szőnyeg.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A MEDELLIN 400 MULTI SZŐNYEG egy olyan szőnyeg, amelyet leggyakrabban a nappaliban használunk, mert ott mutat a legjobban.

A Medellin 400 szőnyeg 13 mm vastagságú, kellemes tapintású, vintage stílusú, nagy szálsűrűséggel rendelkező igazán puha szőnyeg, melynek alapanyag pamut. Mivel többszínű szőnyeg a Medellin 400 multi szőnyeg kerülhet a lakás szinte bármely részébe. Főleg, mert ez a szőnyeg nem csak praktikus, hanem öltözteti az otthonunkat is. A dolgozót, a hálószobát, a gyerekszobát és az előszobát is díszíthetjük szőnyeggel és ezzel melegebbé tudjuk tenni az otthonunkat. A hálószobában az ágy két oldalára tehetünk egy-egy hosszúkás szőnyeget, így amikor kilépünk az ágyból kellemes puha felülettel találkozik a talpunk. A hosszú folyosók dísze lehet az úgynevezett futószőnyeg és nem utolsó sorban kényelmes rajta a mezítlábas sétálgatás. De a gyerekszobákba is tudunk kifejezettem nekik tervezett mintás szőnyegeket ajánlani.

Egy jól kiválasztott szőnyeg egyedi megjelenést kölcsönöz az adott térnek. Ezért fontos mindig azt szem előtt tartani, hogy a meglévő bútorokhoz igazodjanak a szőnyegek. Így a bútorok és szőnyegek együttese szép összhatást hoz létre. Ezt a szőnyeget is ajánljuk bármelyik Ada ülőgarnitúránk elé, mert magas és alacsony szőrű, mintás vagy egyszínű szőnyegek is remekül mutatnak az általunk forgalmazott ülőgarnitúrák és kanapék előtt.

A Rio Art & Design üzletében mindegyikféle elrendezésre látható példa. Ráadásul az is fontos, hogy az ülőgarnitúra méretéhez jól válasszuk ki a szőnyeg méretét is. Ebben is tudunk tanácsot adni. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Medellin szőnyeg választható méretei:

80 cm x 150 cm

120 cm x 170 cm

160 cm x 230 cm

200 cm x 290 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?