SALSA 690 TAUPE SZŐNYEG

Salsa szőnyeg választható méretek:

80cmx150cm

120cmx170cm

160cmx230cm

200cmx290cm

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Szőnyeg a lakásban
Fő helye a nappaliban, a hálószobában és a gyerekszobában van, de még a konyhában is használható. Nem mindegy, hogy milyen szőnyeget, hova teszünk. Alapvető szabály, hogy a bútorhoz keresünk szőnyeget, nem pedig fordítva. Fontos, hogy konkrét stílussal rendelkezzen a szoba, így érdemes kiválasztani egy hozzá színben és mintában passzoló kárpitot.

A nappaliban

A nappaliban a kanapé, a dohányzóasztal és a fotelek alatt praktikus, kényelmes a szőnyeg. A kanapék és fotelek mellső lába mindenképp rajta legyen, így a tér nyitva marad, mégis egy bensőségesebb kört alakít ki.

A hálószobában

Az ágyból kikelve léphetünk egy puha szőnyegre. A legelőnyösebb, ha az éjjeliszekrények és az ágy mindkét hosszanti oldala és a lábrész is a szőnyegen van. Figyeljünk, hogy az ágy mindkét oldalán ugyanolyan széles sáv, körülbelül 60 centiméter lógjon ki.

A gyerekszobában

A gyerekek szobáját egészben lefedhetjük egy nagyméretű szőnyeggel, ami rövid, sűrű szövésű, de puha. A szőnyeg a szoba közepére kerüljön, ahol kényelmesen rá lehet hasalni.

A jó tisztíthatóság alapvető szempont a gyerekszobai szőnyegeknél.

A szőnyeg alá tehető csúszásgátló a lakás minden pontján, de a gyerekszobában különösen indokolt.

A közlekedőkben

Minél több közlekedő teret fed szőnyeg, annál kényelmesebb mezítláb a lakásban mászkálni. A futószőnyegek jelentik a legjobb megoldást.

A konyhában

Az amerikai konyhás nappaliból egy szőnyeg segítségével is leválaszthatjuk az étkezőt: az asztal és a székek alá kerül egy nagyméretű kárpit, úgy, hogy a székek kihúzva se lógjanak le róla.

A konyhában fokozott veszélynek vannak kitéve a szőnyegek, óhatatlan, hogy ne kerüljön rájuk valamilyen szennyeződés. A foltok eltávolítására a borotválkozóhab jelenthet megoldást. A rövid szőr esetében kevésbé ragadnak meg benne a lehulló ételmaradékok.

 

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?