Orio 127752 tükör

225 700 Ft

Az Orio 127752 tükör nagyon kedvelt ruházati üzletek vagy egyéb más divatáru üzletek körében is. Egyszerű vonalvezetése lekerekített szélei és keretének arany színe mind azt segítik, hogy ez a termék nagyon népszerű legyen.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Orio 127752 tükör az a termékünk, amelyet nem csak az otthonok falaira vásárolnak az emberek. Az Orio 127752 tükör nagyon kedvelt ruházati üzletek vagy egyéb más divatáru üzletek körében is. Egyszerű vonalvezetése lekerekített szélei és keretének arany színe mind azt segítik, hogy ez a termék nagyon népszerű legyen.

Miért ideális választás nem csak otthonra? Mert méretei (szélessége 65 cm, magassága 180 cm, vastagsága 4 cm) lehetővé teszik, hogy egész alakos tükörként funkcionálhasson. Továbbá letisztultsága, egyszerű vonalvezetése semmiről nem vonja el feleslegesen a figyelmet. Csak önmagunkra koncentrálhatunk, teljes valónkban gyönyörködhetünk.

Az Orio tükör stabil alapját egy MDF-lap képezi, ezt keretezi az arany színű keret, mely elegánssá és divatosan időtlenné teszi a terméket. Méretei mellett a súlya még így is kevés, hiszen csak 17,6 kg.

Természetesen akár az előszobában funkcionális darabként, akár a nappaliban dizájnelemként tökéletesen megállja a helyét.

Nézze meg további termékeinket is, válasszon magának lámpáink közül! Ha pedig termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal online vagy akár személyesen az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 180 cm
 • Szélesség: 65 cm
 • Vastagság: 4 cm
 • Súly: 17,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?