GLASS 3 db-os dohányzóasztal 552283

159 600 Ft

A 100%-ban üvegből készült GLASS 3 db-os dohányzóasztal szett nevéből adódóan 3 darab, hajlított edzett üveglapból épül fel, melyek egymás alá csúsztathatóak.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A GLASS 3 db-os dohányzóasztal szett termékjellemzői

Az üvegből készült dohányzóasztalaink általában modern tervezésű ülőgarnitúráinkhoz passzolnak. A 100%-ban üvegből készült GLASS 3 db-os dohányzóasztal szett nevéből adódóan 3 darab, hajlított edzett üveglapból épül fel, melyek egymás alá csúsztathatóak. Ezek egyenként 10 mm vastagságúak. Az éleken acél élvédők/talpak vannak. Azaz mindegyik üveglap alján 4 db védősapkaként is szolgáló talp van, így a dohányzóasztal könnyen mozgatható a lakásban. Előnye, hogy akár elemeire is szedhető.

GLASS 3 darabos dohányzóasztal szett egy, a kanapé elé terített mintás szőnyegen mutat a legjobban, mert így akár teljesen bele is tud olvadni a környezetébe. Csakúgy, mint a többi, teljesen átlátszó kecses formájú, szellős megjelenésű hajlított üvegasztalunk, ez is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Szinte észrevehetetlen, mégis figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkezik.

Csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető ez a 3 darabból álló termék.

Egy nappali el sem képzelhető egy jó dohányzóasztal nélkül. Ez a bútor valójában sokkal több mindenre hivatott, mint amire a neve utal. Abban, hogy Ön a lehető legtökéletesebb dohányzóasztalt válassza otthonába segít a Rio Design áruház széles kínálata és összes kollégája.

Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

 • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
 • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!

Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Más méretben és kivitelben nem rendelhető. Az asztalok csak így, szettben vásárolhatók meg!

MÉRETTÁBLÁZAT

Nagy asztal: 42*42*42 cm (szélesség, mélység, magasság)
Közepes asztal: 36*38*36 cm (szélesség, mélység, magasság)
Kicsi asztal: 30*36*30 cm (szélesség, mélység, magasság)

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?