Sonoma konzolasztal 764352

280 400 Ft

A Sonoma konzolasztal egy víztiszta, edzett és hajlított üveglapból áll, amelynek praktikusságát és kialakítását tetézi a MDF lapból készült polc.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Sonoma konzolasztal egy darab víztiszta, edzett és hajlított üveglapból áll, amelynek praktikusságát és kialakítását tetézi a MDF lapból készült polc.

A Sonoma konzolasztal edzett üveglapja 10 mm vastagságú, így kellő strapabíróságot nyújthat leendő használója számára. A konzolasztalban található polc anyagát tekintve MDF falap, amely sonoma tölgy színű. Könnyen illik a modern és fiatalos terekhez, hiszen vizuálisan beleolvad a környezetébe. Kettőssége a konzolasztal felületén lévő üveg, illetve a fa polc jelenlétének az eredménye, hiszen így dupla tárolási felületet kaptunk, amelyekre dísztárgyakat, könyveket, magazinokat, akár gyertyákat vagy egy lámpát is elhelyezhetünk.

A konzolasztalt ideális megoldás elhelyezni a nappaliba vagy az előszobába, így nem csak egy lakberendezési tárgy, hanem mutatós tárolóeszköz is. Tekintve, hogy kialakítása során az üveg dominál, egy káprázatos fali tükör  vagy egy nagyon exkluzív, nagyobb méretű festmény is jól mutat az asztal felett.

Ez a termék csak egyfajta méretben és kivitelben rendelhető, de egy többtagú termékcsalád egyik tagja. Így választható egy hozzá illő kisasztal vagy dohányzóasztal is.

A tökéletes termék kiválasztásában segít Önnek a Rio Design Áruház kínálata és összes munkatársa. Válasszon a konzolasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

méretei: 125 x 76 x 40 cm

súly: 37,4 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?