ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ

ADA Ausztria prémium ülőgarnitúra kanapé

Az ADA bútorgyár napjainkban Ausztria legnagyobb kárpitos bútorgyára, amely Európán belül is vezető helyet foglal el. A cég a filozófiájának köszönheti ezt az előkelő helyet a bútorpiacon, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az itt készülő ADA ülőgarnitúrák és ADA ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében. Az ADA bútorgyár több neves designerrel együttműködve tervezi modelljeit.

A tervezők minden ülőgarnitúra megálmodásánál törekednek az általuk kitűzött cél a “melegség, harmónia és meghittség” megteremtésére.

Az ADA Ausztria prémium kollekció modelljeire jellemző, hogy a legfrissebb trendeket követve, természetes anyagok felhasználásával adják át a legmagasabb komfortot. Ötvözik a modern designt a természetes életmóddal, így hozva létre egy időtálló formavilágot.

A gyártás során felhasznált értékes fafajták, mind ellenőrzött, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, melyek az ADA gyár saját fűrésztelepén kerülnek feldolgozásra. A környezetbarát gyártás során, így elkészült exkluzív kárpitos bútorok büszkén viselik a “Made in Austria” védjegyet, mely garantálja a legmagasabb minőséget, amit ez a kifejezés fémjelez.

A tömörfa megjelenése otthonunkba nem csak az eleganciát lopja be hétköznapjainkba, hanem közelebb hozza a természetet a rohanó hétköznapokban, mely megnyugtatja az embert hazatérve a mindennapi stresszből. Ennek érdekében a gyártás során olyan alapanyagokkal dolgozik a gyártó, mely a lehető legjobban megóvja a fa eredetiséget, természetes mivoltát. Az ADA Ausztria prémium ülőgarnitúrákhoz tölgy, bükk és diófát használnak.

A tölgyfa

 • időt álló modern-klasszikus megjelenés;
 • rusztikusabb, egyedi erezete sok árnyalatú, hangsúlyozva valódi fa eredetét;
 • otthonossá varázsolja a lakást.

A dió

 • intenzív, sötét szín,
 • elegáns környezetet teremt,
 • gyönyörű árnyalatú fa,
 • népszerű fa, egyedi formatervezésű bútorokhoz.

A bükk

 • tiszta, simább felület,
 • nagyon szilárd és tartós,
 • lélegző,
 • sok árnyalatban elérhető.

Az ADA Ausztria prémium ülőgarnitúrák letisztult, egyenes vonalvezetésűek, melyek kiváló komfortot biztosítanak.

Elegáns stílusát a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja.

A tömörfa nem csak a szerkezetben jelenik meg, hogy annak stabilitását biztosítja, hanem gyönyörű díszítő elemként fut körbe a kanapén, még exkluzívabb megjelenést adva a modelleknek.

A fa természetes melegséget sugároz és kellemes hangulatot, illetve biztonságérzetet teremt a nappaliban. Minden egyes darab egyedülálló, az egyedi erezetének köszönhetően, ezért saját történetét meséli el. Ez a “friss” karakter teszi lenyűgözővé.

Elegáns stílusát a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja.

Tulajdonságai:

Minden ADA Ausztria Prémium modell széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

Az egyedi megjelenést az óriási bőr- és szövetválaszték biztosítja a garnitúrák számára. A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, úgynevezett ”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyekről egyszerűen eltávolíthatóak olyan háztartási szennyeződések, mint például kávé, tea, csokoládé.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe, valamint a különböző lábtípusok is, melyek egyedi megjelenését adnak a kanapénak.

Az üléskomfortot “Softline” hideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.