ADA AUSZTRIA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA KANAPÉ

It seems we can't find what you're looking for.

ADA Ausztria prémium ülőgarnitúra kanapé

Az ADA bútorgyár napjainkban Ausztria legnagyobb kárpitos bútorgyára, amely Európán belül is vezető helyet foglal el. A cég a filozófiájának köszönheti ezt az előkelő helyet a bútorpiacon, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az itt készülő ADA ülőgarnitúrák és ADA ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében. Az ADA bútorgyár több neves designerrel együttműködve tervezi modelljeit.

A tervezők minden ülőgarnitúra megálmodásánál törekednek az általuk kitűzött cél a “melegség, harmónia és meghittség” megteremtésére.

Az ADA Ausztria prémium kollekció modelljeire jellemző, hogy a legfrissebb trendeket követve, természetes anyagok felhasználásával adják át a legmagasabb komfortot. Ötvözik a modern designt a természetes életmóddal, így hozva létre egy időtálló formavilágot.

A gyártás során felhasznált értékes fafajták, mind ellenőrzött, fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, melyek az ADA gyár saját fűrésztelepén kerülnek feldolgozásra. A környezetbarát gyártás során, így elkészült exkluzív kárpitos bútorok büszkén viselik a “Made in Austria” védjegyet, mely garantálja a legmagasabb minőséget, amit ez a kifejezés fémjelez.

A tömörfa megjelenése otthonunkba nem csak az eleganciát lopja be hétköznapjainkba, hanem közelebb hozza a természetet a rohanó hétköznapokban, mely megnyugtatja az embert hazatérve a mindennapi stresszből. Ennek érdekében a gyártás során olyan alapanyagokkal dolgozik a gyártó, mely a lehető legjobban megóvja a fa eredetiséget, természetes mivoltát. Az ADA Ausztria prémium ülőgarnitúrákhoz tölgy, bükk és diófát használnak.

A tölgyfa

 • időt álló modern-klasszikus megjelenés;
 • rusztikusabb, egyedi erezete sok árnyalatú, hangsúlyozva valódi fa eredetét;
 • otthonossá varázsolja a lakást.

A dió

 • intenzív, sötét szín,
 • elegáns környezetet teremt,
 • gyönyörű árnyalatú fa,
 • népszerű fa, egyedi formatervezésű bútorokhoz.

A bükk

 • tiszta, simább felület,
 • nagyon szilárd és tartós,
 • lélegző,
 • sok árnyalatban elérhető.

Az ADA Ausztria prémium ülőgarnitúrák letisztult, egyenes vonalvezetésűek, melyek kiváló komfortot biztosítanak.

Elegáns stílusát a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja.

A tömörfa nem csak a szerkezetben jelenik meg, hogy annak stabilitását biztosítja, hanem gyönyörű díszítő elemként fut körbe a kanapén, még exkluzívabb megjelenést adva a modelleknek.

A fa természetes melegséget sugároz és kellemes hangulatot, illetve biztonságérzetet teremt a nappaliban. Minden egyes darab egyedülálló, az egyedi erezetének köszönhetően, ezért saját történetét meséli el. Ez a “friss” karakter teszi lenyűgözővé.

Elegáns stílusát a felhasznált magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja adja.

Tulajdonságai:

Minden ADA Ausztria Prémium modell széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

Az egyedi megjelenést az óriási bőr- és szövetválaszték biztosítja a garnitúrák számára. A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, úgynevezett ”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyekről egyszerűen eltávolíthatóak olyan háztartási szennyeződések, mint például kávé, tea, csokoládé.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe, valamint a különböző lábtípusok is, melyek egyedi megjelenését adnak a kanapénak.

Az üléskomfortot “Softline” hideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.