Cozy fotel lábtartóval

25% kedvezmény
2 hétig

A Cozy fotel igazán modern formájú fotel, amelyhez még lábtartó is rendelhető. Viszonylag kicsi a helyigénye, ennek ellenére nagyon kényelmes fotel. A fa részek színe választható. Sok száz különböző színű kárpittal rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Ha egy igazán kényelmes fotelt keres, akkor megtalálta, mert a Cozy fotel lábtartóval egy tökéletes termék!

A Tom Tailor Cozy fotelünk alkalmas lehet a nappaliba, de a gyerek- vagy hálószobába is egyaránt. Több százféle szövetünk közül biztosan mindenki megtalálja azt, amivel a Cozy fotel a lakás egyik kiemelt dísze lehet. Sok esetben javasoljuk vásárlóinknak, hogy érdemes egy kisebb bútorral feldobni a helyiséget, és erre tökéletes választás lehet ez a fotel. Hiszen a rajta levő szövettel elérhetünk egy vagány, divatos vagy akár egy visszafogott klasszikus hatást is egyaránt.

Mérete nem túl nagy, 80 x 84 cm, tehát kisebb lakásokba is abszolút könnyen elfér. Testvére a magasabb „füles” Cozy fotel már a tágasabb lakások különleges bútordarabja lehet. A fotel lábai bükkfából, illetve tölgyből is készülhetnek, ennek színét Ön választhatja ki, így lehetősége van a lakás többi bútorához igazítani a színeket és a hangulatot. A termékben lévő lágy hideghab teszi igazán kényelmessé ezt a fotelt és emellett hosszú éveken át tartóssá is a termék üléskomfortját. A fotel kiegészíthető egy hozzá tartozó lábtartóval is, mellyel maximálissá fokozható a kényelem.

Tom Tailor stílus, amikor a dizájn és a modernség az otthoni lakberendezésben találkozik. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken! Látogasson el Instagram oldalunkra is, hogy semmiről ne maradjon le!

Termék galéria

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Érdekelhetnek még…

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?