MALAGA KANAPÉ 3+2

25% kedvezmény
2 hétig

MALAGA 2 KARFÁS KANAPÉ

Vékony korpuszú, légies modell. Háttámláinak felső része állítható. Rendelhető sarokpados vagy pihenőkanapés L és U alakban egyaránt. Ezekbe a nagyobb formákba motorosan vagy manuálisan állítható ülésmélység kérhető. Háromféle láb és több száz szövetféle közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Malaga kanapé 3+2 modell egy modern vonalvezetésű, letisztult bútordarab.

Vékony korpusza 13 cm-es lábbal van ellátva, amely kifejezetten légies külsőt kölcsönöz a kanapénak. A gyártó a modern, letisztult külsőt ötvözte az állítható ülésmélység és állítható felső nyaktámasz ergonómiai funkciójával. A Malaga kanapé 3+2 ágyneműtartóval nem rendelkezik, viszont a beépített, ülésmélység állíthatóságot adó funkciója egy személynek megfelelő fekvőfelületet biztosít.

Az ülésmélység-állíthatóság rendelhető manuális kivitelben, mely során egy mozdulattal, egyben mélyül az ülés. A motoros funkcióhoz finomhangolható állíthatóság társul, mert cm-ként szabályozható a mélység. Igény esetén a motoros állíthatóság rendelhető kizárólag gombos, vagy akár USB töltős kivitelben. A támlás, sarokpados elem alapvetően fix kivitelben készül, mozgatható felső nyaktámasz résszel. Felár ellenében rendelhető állítható ülésmélységű kivitelben is. A nagyobb elemmélység ugyan több helyet vesz el a nappalinkból, de az esti összebújás vagy közös filmnézés egyetlen elemen is lehetséges.

Szerkezeti alapját kemény- és puhafa alkotja, melyre acél hullámrugós (NOSAG) felület kerül, amin üléskomfortként kiváló minőségű, ellenálló és magas pontrugalmasságú lágy hideghab (RG35) és puha vattaréteg van. Felár ellenében választható az üléskomfortot némileg keményítő, közepesen kemény hideghab (RG40) is. A hideghab flízréteggel kerül bevonásra, majd erre teszik fel a választott vevői szövetet.

A Malaga kanapé 3+2 kárpitválasztéka széles, hiszen egy teljes szövetkatalógus áll rendelkezésre különböző színekből és struktúrákból, hogy teljesen személyre szabható legyen az ülőgarnitúra.

Elemválasztéka kifejezetten széles. Összeállítható belőle körülbelül 370 cm-es U alak; kisebb L alak is például 261 x 191 cm-es méretben. Az említett méreteken kívül természetesen elérhetők köztes méretek is, illetve 2-3 személyes kanapé kivitelek. Amennyiben igényt tart rá a vásárló, rendelhető az összeállításhoz kiegészítő puff (2-féle méretben).

A MALAGA ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • kétüléses kanapé több méretben (196 x 109 cm vagy 170 x 109 cm)
 • L alakú lábtartós kanapé
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma: 261 x 191 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 222 x 371 x 191 cm
 • ülésmélység növelése manuálisan
 • ülésmélység növelése motorosan, USB csatlakozóval
 • rendelhető lábak: fekete fém, króm vagy fa több színben
 • többféle üléskeménység választásra is van lehetőség
 • le és fel hajtható fejtámlák minden formánál vannak
 • lábtartós puff kétféle méretben
 • kárpitválaszték: több száz szín

Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal, is választható üzletünkben. Látogasson el törökbálinti bemutatótermünkbe és tekintse meg a modellhez tartozó elemválasztékot! Kollégáink segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában.

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül pedig választhat a kanapéhoz illőt is, vagy rendeljen saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?