Hool konzolasztal

Hool konzolasztal
45 x 45 cm és 60 cm magas
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

Hool konzolasztal - egyedi tervezésű termékünk.

MAX City lakberendezési üzletházban, a RIO art & design üzletben, a földszinten vásárolható meg.


Egyedi méretben és színben rendelhető termék.A Hool konzolasztal termékjellemzői

A Hool konzolasztal fafurnéros anyagból készül. A fafurnér bükk vagy tölgy anyagú, de a faanyagok többféle páccal is színezhetők. Vásárlóink leggyakrabban a képen is látható sötét dió színben választják, de rendelhető wenge, világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, mahagóni és natúr szín. A Hool konzolasztal, egyedi színben is rendelhető, és már meglévő bútorokhoz is tudjuk igazítani a pác színét, így még jobban megteremthető az egységes összhang a lakásban.

A Hool konzolasztal méretei: lábai 10 x 10 cm vastagságúak. Az asztal lapja 10 cm vastag. Az asztallap mérete alap változatban 45 x 45 cm, de ettől eltérő is lehet. Az asztal magassága 60 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani.

Az egyterű nappali étkező részekbe tudunk hozzá étkezőasztalt és dohányzóasztalt is ajánlani. A Hool étkezőasztal is 10 x 10 cm-es lábakkal és 10 cm vastag asztallappal készül.Hogyan rendelhető meg az asztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.