Hool konzolasztal

Hool konzolasztal
100 x 75 x 30 cm (szélesség x magasság x mélység)
48.500 Ft (induló ár)

Hool konzol asztal anyaga és színe

Tölgy és bükk fafurnéros anyagból lehet rendelni különböző pácolással. Felár ellenében más furnéros anyagból is rendelhető, mint például dió vagy kőris.A bútor színét a fa anyag pácolása határozza meg leginkább. Többféle standard pác színből lehet választani. Ezek közül a legkeresettebb, a wenge, a sötét dió, a világos dió, a tea szín, a cseresznye szín.A vásárló által pácokat forgalmazó cégtől kiválasztott bármely egyéb színnel is rendelhető.

Hool konzol asztal mérete

A képen látható méretek 100cm szélesség, 30cm mélység és 75 cm magasság. A lap és az oldalak vastagsága 10cm. Egyedi méretben is rendelhető, erre előzetesen adunk árat.

 HOOL TELEFONASZTAL Hool konzol kisasztal Hool konzol asztal Rangi kisasztal

Hool bútorok egysége a lakásban

Ebből a bútorcsaládból készül dohányzóasztal, telefonasztal és étkezőasztal is. Az Hool étkezőasztal nagyobbítható, vagy másként kinyitható, változatban is kapható.Néhány egyéb termékünk is hasonló stílusvilágú, vagyis a 10cm anyagvastagság megjelenik a termék formájában.Ezen termékek felhasználásával egységes hangulatot tudunk teremteni a lakásban.

 Milano székekkel Hool asztal       

Hogyan rendelhető meg a Hool konzolasztal?

  • Kérjen ajánlatot E-mailben vagy telefonon keresztül.
  • Rendeljen E-mailben, vagy látogasson ki üzletünkbe.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.