Verona ülőgarnitúra vendégággyal

25% kedvezmény
2 hétig

Kiemelkedő kényelmi funkciókkal rendelkező ülőgarnitúra, többféle méretben és színben. Ülésmélysége állítható, a háttámla fejrészénél le- és felhajlítható. Vendégággyal és ágynemű tartóval is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Verona ülőgarnitúra vendégággyal modellünket igényes, letisztult formatervezés jellemzi, melynek köszönhetően beilleszthető a legtöbb modern és klasszikus enteriőrbe.

Mindemellett a Verona ülőgarnitúra vendégággyal számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően az egyik legkényelmesebb modellként tarthatjuk számon. Háttámlái – a sarkok kivételével – elülső és hátsó állásba is helyezhetők, így egyedileg és személyenként beállítható az ideális ülésmélység. Az állítható ülésmélységen túl, a támlákba beépített racsnis szerkezetnek köszönhetően számos dőlésszög is beállítható. Ennek segítségével lehet elérni a tökéletes hát és nyak alátámasztást. De az állítható ülésmélység funkciónak további előnyei is vannak, hiszen alkalmazásával, már a hátsó állásba tett háttámlák esetén is megfelelő fekvőfelület alakítható ki egy személy számára.

A kétegységes részbe kérhető dupla ággyal együtt, sarokgarnitúra esetében akár közel 150 x 230 cm-es fekvőfelület is kialakítható.

A Verona ülőgarnitúra vendégággyal modellhez 10-féle lábtípus rendelhető. Üléskomfortja lehet nagy rugalmasságú poliéterhab, vagy felár ellenében rendelhető RG40-es középkemény, illetve RG50-es kemény hideghabbal is. Összesen 4-féle karfa közül lehet választani, amelyek között 3 fix és 1 mozgatható van. A mozgatható karfa előnye, hogy maximális kényelmet biztosítva, számos fokozatba állítható.

A garnitúra sok-sok méretben és kialakításban elérhető. (Többféle méretű U és L alak, kettes kanapé.) De igény esetén az összeállítás kiegészíthető még, kétféle méretben rendelhető, puffal is. Ám az előnyök sora még nem ért véget, hiszen a Verona ülőgarnitúra vendégággyal az ágyfunkció mellett választható ágyneműtartós formában is. Kárpitozása pedig több százféle szövet lehet.

A Verona ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • kétüléses kanapé,
 • „L” alakú sarok,
 • „U” alakú változat,
 • állítható ülésmélység,
 • rendelhető ágyazható verzióban,
 • rendelhető ágyneműtartóval,
 • választható lábak: króm, fekete fém, fa,
 • választható hab: poliéter, középkemény hideghab, kemény hideghab
 • választható karfa,
 • többszázféle szövet.

Ülőgarnitúránkhoz remekül illő lakberendezési tárgyak többek között szőnyegek, dohányzóasztalok, órák, tükrök, lámpák is várják önt.  Ha termékünk felkeltette érdeklődését, tekintse meg további ADA Trendline kollekciónkat is. Jöjjön el áruházunkba és próbálja ki személyesen a termékeket! Áruházunkban akár azonnal meg is rendelheti a kívánt darabot. Rengeteg szín- és anyagmintával várjuk Önt. Kollégáink segítenek a legjobb összeállítás kiválasztásában.

Látogasson el Instagram és Facebook oldalunkra is a remek ötletekért!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Mérettáblázat

  Verona Mérettáblázat

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?