Spirit ággyá alakítható U alakú ülőgarnitúra fejtámlával

783 000 Ft

A Spirit U alakú ülőgarnitúra vendégággyal jelenleg 30%-os nagyon kedvező, akciós áron rendelhető meg nálunk az üzletben több méretben és egyéb kiegészítő elemekkel (puff, fotel). Az ülőgarnitúra fejtámlái állíthatók, vagyis több fokozatban le és fel hajthatók. A fotón felhajtott állapotban látható. Az ülőgarnitúra elemekből épül fel, ezért L, U vagy akár sima kanapé forma is választható. 

191*331*176 cm-es vendégágyfunkcióval és S3. kategóriás szövettel az eredeti ár: 1.118.600 Ft helyett, 783.000 Ft

 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A SPIRIT ülőgarnitúra tulajdonságai

A SPIRIT ülőgarnitúra híd a klasszikus és modern design között. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. Alapvetően keményebb komfortú garnitúra, mely vázrendszerünk egyik legjobb barátjává teszi. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így az alacsonyabb és magasabb termetű személyek számára is kiváló támlamagasságot lehet beállítani. Ülésmélysége átlagos, a legtöbb ember számára hosszan tartó komfortélményt biztosít.

Állítható funkciója mellett, további előnyeihez tartozik a vendégágy és ágyneműtartó megléte. Alapvetően a garnitúra fix, így a fenti lehetőségek szükségességéről Ön tud dönteni, hogy rendelés esetén szeretné-e ezt az ülőalkalmatosságba. A benne lévő kihúzható ágy nagy méretű, közel 140*195 cm-es fekvőfelületű.

Többféle méretben rendelhető.

A SPIRIT ülőgarnitúra elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve szimmetrikus felépítésű, (pihenős) U alakú formákban is.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A garnitúra több százféle magas minőségű és kopásálló, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra.

A SPIRIT ülőgarnitúra vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6-féle más pácszínnel kérni, hogy megfelelően illeszkedjen otthonába.

Ha további információra lenne szüksége javasoljuk hogy:

 1. Írjon az e-mail címünkre vagy egyéb elérhetőségeink egyikére személyre szabott árajánlatért!
 2. Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
 3. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 4. Látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

MÉRETTÁBLÁZAT

Különböző méretekben rendelhető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  Érdekelhetnek még…

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?