Szicília ADA kanapé, ülőgarnitúra

25% kedvezmény
2 hétig

Modern formájú legújabb ADA modellünk egyedülállóan kényelmes ülő- és háttámla-felülettel rendelkezik. Minden egyes háttámlánál választható a magasabb típusú speciális merevítőkkel ellátott flexibilis hátpárna. Szövetválasztéka kiemelkedően széles, magas minőségű és kopásállóságú anyagokból áll, melyek sokféle színben választhatók.

250 x 187 cm L alakú lábtartós ülőgarnitúra akciós ár: 916.800 Ft (1.178.600 Ft helyett)

Nagyobb méretekben is rendelhető!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Szicília ADA kanapé, ülőgarnitúra a gyártó egyik legújabb modellje 2023-ban.

A Szicília ADA kanapé, ülőgarnitúra kialakításában ötvözi a klasszikus eleganciát, illetve a letisztult, légies modernizmust. Ennek megfelelően, szinte bármilyen stílusú enteriőr központi eleme lehet. 18 cm magas lábai, vékony, tömörfa alapú korpusza, illetve puha hideghabos, párnarátétes kialakítása a kifinomult stílus és az otthonos komfort fúziója.

Magas ergonómiai komfortja egyedülállóvá teszi a piacon, amit az időtálló ülőfelület mellett egy speciális újításnak, a flexibilis támlák meglétének köszönhet. Ezek a funkciós támlák acél merevítőkkel rendelkeznek, amelyek különböző hajlítási lehetőségeket kölcsönöznek az elemeknek. Elérhető általuk nyaktámasz funkciót is ellátó támlamagasság, illetve derékpárna jellegű támasztás.

A Szicília ADA kanapé, ülőgarnitúra elemválasztékából számos kialakítás (kettes kanapé és U alak) elérhető.

Legkedveltebb összeállításai azonban a számos kivitelben elérhető sarok formák. 3-féle méretű pihenő eleme sok lehetőséget biztosít a megfelelő méret kialakítása során. Legnagyobb L alakú kivitele 332 x 187 cm-es; amely 2 db, egyenként 90-90 cm-es ülésegységből, és a pihenőelem 131 cm széles változatából épül fel. Ez a sarokgarnitúra helyigényesebb, viszont egy ilyen széles pihenőkanapén két személy is elférhet egy otthoni filmnézés, pihenés során. Legkisebb L alakú kivitele mindössze 232 x 167 cm-es; amely 2 db, egyenként 60-60 cm-es ülésegységből áll, pihenő eleme pedig csak 91 cm-es, és a hossza 187 cm helyett rövidebb, 167 cm.

A Szicília ülőgarnitúra L alakú kivitelei tehát a nagyobb nappalik, és a kisebb, kompaktabb lakások ideális bútordarabjai is lehetnek. Szövetválasztéka kiemelkedően széles, magas minőségű és kopásállóságú anyagokból áll. Tehát széles méretválasztéka mellett otthonunk színeivel is harmonizálhatjuk a modellt.

A Szicília ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • L alakú lábtartós kanapé kétszemélyes lábtartóval
 • L alakú háttámlás kanapé
 • U alakú forma több méretben
 • legkisebb “L” alakú forma : 261 x 191 cm
 • legkisebb “U” alakú forma: 222 x 371 x 191 cm
 • rendelhető lábak: króm, fekete fém,
 • szögletes és kerek formájú puff, több méretben
 • kétüléses kanapé verzióban is két méretben rendelhető
 • több száz színű kárpittal rendelhető

Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is rendelhető. Érdemes ellátogatni üzletünkbe és kipróbálni a legújabb kanapénkat!

Az üzletünkben kiállított Solthy Gallery festményei közül pedig választhat a kanapéhoz illőt, vagy rendeljen saját elképzelése alapján, melyet a festőnő megvalósít.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?