Szicília L alakú ülőgarnitúra

25% kedvezmény
2 hétig

Itt a legújabb modellünk! Az ADA bútorgyár Szicília kanapéja, különleges flexibilisen állítható hátpárnákkal is rendelhető. Többféle méretben, formában és szövettel választható. Az L alakú kanapék  mellett, U alakú formát is tudunk kialakítani. A hagyományos  két karfás kanapét kedvelők is több méretből választhatnak. A szövetválaszték szintén bőséges.

261*219 cm L alakú háttámlás sarok ülőgarnitúra akciós ár: 964.800 Ft (1.135.100 Ft helyett)

Nagyobb méretben is rendelhető!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Szicília L alakú ülőgarnitúra a legújabb bemutatott modelljeink egyike.

A prémium minőségű, kiváló ülőgarnitúrákat gyártó osztrák ADA bútorgyár új fejlesztése most már Magyarországon is elérhető a Rio Design bemutatótermében. A Szicília L alakú ülőgarnitúra és ez a modell a különböző stílusirányzatok legjavát ötvözi. A filigrán lábak és az egyenes vonalvezetésű korpusz modern, egyedi és letisztult megjelenést biztosítanak, míg az üléskomfort külső jegyei és komfortja a lounge hangulat legjavát adja. A lazán illeszkedő huzat enyhe hullámokkal és tűzésekkel biztosítja az otthon hívogató komfortját, természetes megjelenést garantál, melynek köszönhetően harmonizálja a belső tereket.

A modellbe beépített legújabb fejlesztés az egyénileg formálható és magasított hátpárna. Ez egyedi rendelési kérésre készül és a garnitúra bármely eleméhez illeszthető. A benne lévő flexibilis merevítő szerkezetnek köszönhetően nemcsak a magassága, hanem a dőlésszöge is állítható. Így a lehető legmagasabb ergonomikus komfortot kínálja a vásárlók számára.

A modell alacsonyabb (funkció nélküli) párnái szintúgy elvehetők, ahogyan a nagyobb, flexibilis párnák. Amennyiben a párnákat eltávolítjuk az ülőgarnitúráról, akkor egy személynek megfelelő szélességű fekvőfelület alakítható ki a terméken. A Szicília L alakú ülőgarnitúra vendégágyat ugyan nem tartalmaz a kényelmi, lounge kialakítás miatt, viszont a kiemelkedő minőségű ülőfelület megfelelő ágykomfortot kínál. A tömörfa szerkezetre feszített, acélból készült NOSAG hullámrugók, illetve a magas pontelasztikusságú hideghab párnarátét és puha vattaréteg felület kiképzésének köszönhetően bármikor álomra hajthatjuk a fejünket.

A modell kárpitozása az egyik leglazább az ADA Trendline modellek között. A laza, lezser kárpitozásnak köszönhetően lehetett megvalósítani a fentebb is jelzett puha, kényelmes ülőfelületet.

A modell kétféle hátpárna-típussal, illetve háromféle (fekete, króm, nemesacél) lábbal rendelhető.

További válaszható formai és funkcionális elemek:

  • fix és funkcionális párnák,
  • L és U alakú sarokforma,
  • 3-féle méretű kanapé,
  • 3-féle méretű ülőke,
  • pihenő- és sarokpad-elemek,
  • szegélyes díszpárnák,
  • távirányító és magazin tartó táska.

Ülőgarnitúráink nem csak a fotókon szereplő szövetekkel rendelhetőek. Így a Szicília L alakú ülőgarnitúra kárpitozása is több százféle szövet és bőr közül kiválasztva rendelhető meg üzletünkben. Így biztosan mindenki megtalálja a kívánt színt az ülőgarnitúrához. A weboldalunkon is lehet színmintákat nézni az adott bútorokhoz.

Érdemes követni bennünket Facebookon is!

Termék galéria

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?