Sowa bézs karosszék 863964

136 800 Ft

A Sowa bézs karosszék kialakításának köszönhetően az abszolút komfortérzet adott. A szék ülőfelületének anyaga egy szatén, poliészter kárpitozás, melynek tapintása kellemes és finom.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Egy kényelmes szék fontosabb, mint gondolnánk. Gerincünk és karjaink pihentetése is beletartozik egészségünk megőrzéséhez.

A Sowa bézs karosszék kialakításának köszönhetően az abszolút komfortérzet adott. A szék ülőfelületének anyaga egy szatén, poliészter kárpitozás, melynek tapintása kellemes és finom. Hát- és kartámlája, valamint ülése puha habbal borított, furnérlemezekből áll. A derék résznél elhelyezkedő lyuk a háttámlában nem csupán a design érdekében került oda, hiszen ezzel a kialakítással különösen kényelmes az ülés, akár hosszú órákon keresztül. A Sowa bézs karosszék matt, fekete festésű, ívelt fémváza és a lábak magas biztonságot és stabilitást garantálnak.

A különleges anyag mellett azonban megjelenése is kiemelendő. Minimalista és egyedi stílusa tökéletessé teszi bármilyen térbe. Az íves kartámlák, a háttámlában lévő lyuk és a fekete és a bézs szín kombinációja mellett, a díszes varrásminta egészíti ki a letisztult, modern és stílusos összhatást. Ideális választás az ebédlőasztal mellé, különösen a hasonló színárnyalatok ötvözésével, vagy akár kontrasztos környezetben.

Méretezését tekintve, a Sowa bézs karosszék magassága 86 cm, ülésmélysége 62 cm, szélessége 67 cm, súlya pedig 8,5 kg. Könnyedén mozgatható, és számos helyiségbe elhelyezhető. Kárpitozása kímélendő, ajánlott a száraz tisztítás, hogy székünk minél hosszabb életű legyen!

Sowa karosszékünk megtalálható fehér színben is! Törekszünk a minél szélesebb választék biztosítására, ezért keresse termékeinket weboldalunkon és üzletünkben is! A karosszékhez passzoló bútordarabokat is megtalálja nálunk! Amennyiben a kiszemelt termékekkel kapcsolatban több információra lenne szüksége, keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is, illetve keressen minket elérhetőségeink egyikén a részletesebb információkért!

MÉRETTÁBLÁZAT

A karosszék magassága 86 cm, ülésének szélessége 67 cm, ülésmélysége 62 cm.

ülésmagasság: 43,0 cm
ülésszélesség: 42,0 cm
ülésmélység: 45,0 cm
háttámla szélesség: 44,0 cm
háttámla magasság: 46,0 cm
súly: 8,5

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?