Az 5 legjobb étkezőszék

Asztal, szék, bárszék - Rio Art & Design ADA ülőgarnitúra és ADA kanapé, sarokülőgarnitúra vagy sarokkanapé minőség és luxus elfogadható áron - Rio Design bűtoráruház.

A közelgő ünnepi összejövetelek arra inspiráltak bennünket, hogy az étkezőszékekre összpontosítsunk.

A stílusos étkezőszék teljesen átalakíthatja az étkezőasztal megjelenését és a vendégek térélményét. Ha szórakoztatásról van szó, egy olyan hely kialakítására kell összpontosítani, ahol a vendégek pihenhetnek, elidőzhetnek és élvezhetik a beszélgetéseket egy desszert, kávé vagy éppen az ünnepi ebéd és vacsora mellett. Így az étkezőszéknek is praktikus és kényelmes bútornak kell lennie.

Íme, néhány fontos szempont, amelyet szem előtt kell tartani étkezőszék választása esetén:

Először is döntse el, hogy újratervezi az egész teret és új étkezőasztalba és dekorációba is fektet, vagy csak néhány új székkel szeretné gyorsan frissíteni a teret? Ha az előbbi, akkor szinte bármit szabadon választhat, de ha az utóbbi, akkor olyan kialakítást kell választania, amely könnyen párba állítható a meglévő asztalával.

Másodszor, nagy kérdés, hogy hol található az étkezőasztal, és ki fogja azt használni? A konyhában, egy külön étkezőben vagy egy amerikai konyhás nappaliban? A kárpitozott klasszikus vagy luxus dizájn különleges érzetet kölcsönöz egy elegáns tér számára, vagy egy külön étkezőben, amelyet csak alkalmanként használnak szórakozásra, de kevésbé praktikusak, ha valamire mindennapi használatra tervezik egy forgalmas családi ház konyhájában.

Végül vegye figyelembe a foltok és tisztíthatóság lehetőségét. A praktikus, könnyen tisztítható, letörölhető kialakítás a legkézenfekvőbb lehetőség kisgyermekes otthonokban. Ha kárpitozott kivitelt választott, érdemes ellenőrizni, hogy van-e többféle szövetválaszték.

Görgessen tovább, hogy megtalálja az igényeinek és stílusának megfelelő legjobb lehetőségeket!

 

A Zanzibár szék Xénia asztal találkozása tökéletes párosításnak bizonyult már több család otthonában.

A Zanzibár szék modern formájú, íves karszék, mely nagyon kényelmesen körbe öleli a hátat. Főleg a kényelme miatt nagyon kedvelt termék, ami egy bükk favázas széket jelent, hullámrugós ülőfelülettel.  Ez adja a kényelem egyik alapját. Kárpitozása lehet szövet, textilbőr, Novalife és bőr is.

Megnézem a terméket!

 

 

 


Koronavírus információ Cézár szék és Spider asztal a háttérben

A Cézár szék formái egyszerre adják vissza a szögletes és lekerekített formák összhangját. Egyszerűségük a modern trendeket követi és kellemes hangulatot varázsol egy-egy helyiségbe. A légies formavilága miatt leginkább kisebb terekben mutat igazán jól. A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül.

Megnézem a terméket!

 


A Sowa bézs karosszék kialakításának köszönhetően az abszolút komfortérzet adott.

A Sowa bézs karosszék kialakításának köszönhetően az abszolút komfortérzet adott. A szék ülőfelületének anyaga egy szatén, poliészter kárpitozás, melynek tapintása kellemes és finom. Hát- és kartámlája, valamint ülése puha habbal borított, furnérlemezekből áll. A derék résznél elhelyezkedő lyuk a háttámlában nem csupán a design érdekében került oda, hiszen ezzel a kialakítással különösen kényelmes az ülés, akár hosszú órákon keresztül.

Megnézem a terméket!

 


MÁLTA SZÉK ÉS POWER SAVMART ÜVEGES ASZTAL

A Málta szék elegáns, sötétbarna bükkfából készült. Szélesebb, kényelmesebb széktípus, mivel nagyobb felületen kárpitozott, ez erősen meghatározza küllemét. Bőr, lemosható, bőrszerű anyag, Novalife, vagy hagyományos textil közül választhat, de hozott anyagból is megoldható a kárpitozás.

Megnézem a terméket!

 

 


HOOL ASZTAL

A Dortmund székek a könnyed formavilágú székek családjába tartoznak. Vázuk bükkfából készül, amely sokféle színre festhető. Ennek köszönhetően könnyen igazíthatók más bútorok vagy az étkezőasztal színéhez. A Dortmund székcsalád (Dortmund szék, Dortmund karszék, Dortmund bárszék) tagjai egységes megjelenést varázsolnak az étkezőbe. Nem csak szék és karszék formában, hanem bárszékként is rendelhetők.

Megnézem a terméket!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

TUDJON MEG MINDENT ELSŐKÉNT!

OSSZA MEG EZT A POSZTOT!

MÉG TÖBB BEJEGYZÉS

Egyedi tervezésű díszpárnák a RioDesign kínálatában

A RioDesign friss együttműködés keretében magyar belsőépítész-lakberendező párossal dolgozik azon, hogy az otthonokat a lehető legszebb párnák díszíthessék. Az egyedi tervezésű díszpárnák és párnacsoportok igényes