Cézár szék, Spider nagyobbítható asztal

SZÉK akciós ár: 29.000 Ft/db

A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül. A támla és az ülőlap – a kényelmet tökéletesen kiszolgálva – teljesen kárpitozott.

A székbő, fehér lábbal halvány szürke, kék és menta zöld színben 2-2 darab van az üzletben kiállítva, mely azonnal elvihető. Sérülés mentes termék.

ÁR:56.000 Ft helyett 29.000Ft/db.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Cézár szék formái egyszerre adják vissza a szögletes és lekerekített formák összhangját.

Egyszerűségük a modern trendeket követi és kellemes hangulatot varázsol egy-egy helyiségbe. A légies formavilága miatt leginkább kisebb terekben mutat igazán jól. A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül. A támla és az ülőlap – a kényelmet tökéletesen kiszolgálva – teljesen kárpitozott. A széktámla szépen ellensúlyozza termék más alkotórészeinek szögletes formáját. A kárpit anyagát többféle szövet vagy textilbőr közül lehet kiválasztani. A szék színeinek kiválasztásához rendkívül széles választékkal rendelkezünk, ugyanis a kárpitozás több mint száz színben rendelhető. A szék lábai bükkfából készülnek, amelyet különböző színekre lehet festeni, ezáltal igazítva azt az asztal vagy a helyiségben található bútorok színéhez. A szék lábai tökéletesen igazodnak a Spider nagyobbítható asztal lábának kialakításához, formavilágához.

A képen látható színek és formák kombinációja igazi tavaszi érzetet kelthet egy ebédlőben. A Cézár szék elérhető bárszék változatban is, így ha arra van igény, egy térben egységes megjelenést érhetünk el a székcsalád több termékének együttes vásárlásával.

A Spider nagyobbítható asztal neve egy igazán találó elnevezéssel utal az asztal lábainak érdekes kialakítására. Ezek a lábak szintén bükkfából készülnek, de az asztallap több faanyag közül választható, a vevő kívánsága szerint lehet bükk, tölgy vagy dió furnéros anyag is. Az asztal fa részeit a székhez hasonlóan sokféle színre lehet festeni vagy pácolni. Továbbá lehetőség van arra is, hogy az asztal csak lakkozást kapjon. Így hangsúlyosabb szerepet kap a fa természetes színe. Az asztal több méretben is rendelhető, akár már egészen kicsiben is (90 x 90 cm). De elérhető még fix és nagyobbítható formában is.

Válasszon az étkezőjébe az asztal és a szék mellé például szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Szék méretek:

Szélesség: 46 cm Magasság: 86 cm Mélység: 56 cm

 

Az asztal több méretben is rendelhető, akár már egészen kicsiben is (90 x 90 cm). De elérhető még fix és nagyobbítható formában is.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?