Cézár szék, Spider nagyobbítható asztal

A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül. A támla és az ülőlap – a kényelmet tökéletesen kiszolgálva – teljesen kárpitozott.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Cézár szék formái egyszerre adják vissza a szögletes és lekerekített formák összhangját.

Egyszerűségük a modern trendeket követi és kellemes hangulatot varázsol egy-egy helyiségbe. A légies formavilága miatt leginkább kisebb terekben mutat igazán jól. A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül. A támla és az ülőlap – a kényelmet tökéletesen kiszolgálva – teljesen kárpitozott. A széktámla szépen ellensúlyozza termék más alkotórészeinek szögletes formáját. A kárpit anyagát többféle szövet vagy textilbőr közül lehet kiválasztani. A szék színeinek kiválasztásához rendkívül széles választékkal rendelkezünk, ugyanis a kárpitozás több mint száz színben rendelhető. A szék lábai bükkfából készülnek, amelyet különböző színekre lehet festeni, ezáltal igazítva azt az asztal vagy a helyiségben található bútorok színéhez. A szék lábai tökéletesen igazodnak a Spider nagyobbítható asztal lábának kialakításához, formavilágához.

A képen látható színek és formák kombinációja igazi tavaszi érzetet kelthet egy ebédlőben. A Cézár szék elérhető bárszék változatban is, így ha arra van igény, egy térben egységes megjelenést érhetünk el a székcsalád több termékének együttes vásárlásával.

A Spider nagyobbítható asztal neve egy igazán találó elnevezéssel utal az asztal lábainak érdekes kialakítására. Ezek a lábak szintén bükkfából készülnek, de az asztallap több faanyag közül választható, a vevő kívánsága szerint lehet bükk, tölgy vagy dió furnéros anyag is. Az asztal fa részeit a székhez hasonlóan sokféle színre lehet festeni vagy pácolni. Továbbá lehetőség van arra is, hogy az asztal csak lakkozást kapjon. Így hangsúlyosabb szerepet kap a fa természetes színe. Az asztal több méretben is rendelhető, akár már egészen kicsiben is (90 x 90 cm). De elérhető még fix és nagyobbítható formában is.

Válasszon az étkezőjébe az asztal és a szék mellé például szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Szék méretek:

Szélesség: 46 cm Magasság: 86 cm Mélység: 56 cm

 

Az asztal több méretben is rendelhető, akár már egészen kicsiben is (90 x 90 cm). De elérhető még fix és nagyobbítható formában is.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  Bella fix kanapé

  Bella fix kanapé

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?