ZANZIBÁR SZÉK

A Zanzibár szék modern formájú, íves karszék, mely nagyon kényelmesen szinte körbe öleli a hátat.

Lábszínt és kárpitot választani lehet.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Zanzibár szék modern formájú, íves karszék, mely nagyon kényelmesen szinte körbe öleli a hátat.

Főleg a kényelme az, ami miatt nagyon kedvelik, keresik és vásárolják ezt a terméket a vevőink. Szerintünk egy kellemes étkezéshez a finom étel, a jó bor, és a vidám társaság legalább annyira hozzátartozik, mint a kényelmes étkezőbútor. A tökéletes étkezőbútor kiválasztásához kínálunk megoldásokat, ötleteket. A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm. Ez a termékünk egy bükk favázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik.  Ez adja a kényelem egyik alapját. Kárpitozása lehet szövet, textilbőr, Novalife és bőr is.

Az áruházunk egyedi szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a székek kárpitozásának színe több száz kárpitból legyen kiválasztható. Így minden vásárlónk egyedileg, a saját ízlése szerint alakíthatja ki a terméket és ezzel együtt a teret vagy éppen a nappaliját. Az összhang megteremtése pedig különösen fontos a nagy, most divatos és egybe nyitott terek esetében, amikor igazodni kell a többi bútorhoz.

Válasszon a szék mellé asztalt, szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A Zanzibár szék ülésmagassága 49 cm, szélessége 58 cm, mélysége 60 cm, magassága 82 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?