Sphere 794172 tükör

269 000 Ft

A Sphere 794172 tükör kereteként megjelenő apró gömbök olyanok, mint a vízbuborékok vagy az igazgyöngyök az óceán fenekén. Tökéletes választás romantikus lelkűeknek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Sphere 794172 tükör láttán sokaknak az óceán jut az eszébe, ami nem is csoda, mert a tükör általában is közel áll a víz felszínének ábrázolási módjához. De a Sphere 794172 tükör kereteként megjelenő apró gömbök olyanok, mint a vízbuborékok vagy az igazgyöngyök az óceán fenekén.

A Sphere tükör a romantikus lelkűek kedvenc terméke, mert egy pillantás alatt sellővé tud varázsolni minden fiatal lányt. Emellett igazán nőies, így tökéletes választás olyan divatüzletbe is, ahol a luxus mellett megjelenik a mozgalmasság is. A buborékok alatti fekete MDF-lap alap tökéletesen kiemeli a keret apró gömbjeit, így olyan, mintha a tükörlap önmagában is lebegne.

Méretei is lenyűgözőek, hiszen magasság 120 cm, hossza 80 cm szélessége 3,5 cm. Ezzel pedig egy kisebb előszobában hatalmasra nyitja a teret és önmagában is kettős funkciójával szükségtelenné teszi a további dísztárgyak beszerzését. A jól megválasztott fényviszonyok még tovább emelik a termék színvonalát, hiszen mind a természetes, mind a mesterséges fény érdekesen verődik vissza a gömbökről. Vízszintesen és függőlegesen is használható tükör.

Ha kérdései maradtak a termékkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken vagy nyitvatartási időben az üzletünkben! Látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra is!

MÉRETTÁBLÁZAT

A tükör méretei:

 • Magasság: 120 cm
 • Szélesség: 80 cm
 • Vastagság: 3,5 cm
 • Súly: 20,6 kg

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?