Denver dohányzóasztal

Denver dohányzóasztal
80 x 80 cm és magasság 30 cm
Egyedi méretben és színben is rendelhető.

A Denver dohányzóasztal egyedi termékünk, kizárólag üzletünkben rendelhető meg.

MAX City lakberendezési bevásárlóközpont, RIO art & design üzlet a földszinten.


A dohányzóasztal egyedi színben és méretben is rendelhető.A Denver dohányzóasztal termékjellemzői

A Denver dohányzóasztal üveglappal kombinált, egyedi termékünk, mely más üzletben nem kapható. Többféle fafurnéros anyagból készülhet, ezek közül leggyakrabban a bükk és tölgy fafurnéros anyagból rendelik vásárlóink. Felár ellenében dió fafurnéros anyagból és fényes, színes felülettel is rendelhető.

A különböző furnéros anyagok különböző színekre vannak pácolva, majd selyemfényűre vannak lakkozva. A leggyakrabban választott színek: világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea szín.

Natúr kivitelben, pácolás nélkül is lehet rendelni a terméket. Ebben az esetben a fa természetes színe jobban kiemelkedik és ezt csak egy védő lakkréteg fedi. A dió fafurnéros asztalt leggyakrabban pácolás nélkül selyemfényre lakkozva választják vásárlóink.

Egyedi szolgáltatásunk, hogy szinte bármely, a vásárló által megálmodott, egyedi színben rendelhető az asztal. Így lehetőség van a már meglévő bútorok, székek színéhez illeszteni az új dohányzó asztal színét. A színválasztásban szakértő kollégák állnak rendelkezésre. Lehetőség van más cégek által használt vagy forgalmazott páccal is rendelni az asztalt. Sőt, tudunk ajánlani pácokat forgalmazó céget, ahol szintén sok száz szín közül választhatnak azok, akiknek egyedi színre van szüksége.

Az asztal mérete 90 x 90 cm, magassága 30 cm. Ez a leggyakrabban rendelt méret, ám az asztal egyedi méretben is készülhet, melyre előzetesen árat adunk. Jól illik a 35-50 cm ülésmagasságú ülőgarnitúrákhoz. 10 cm anyagvastagságú az asztal váza, az üvegfelületre és az alá is egyaránt lehet pakolni. Távirányítóknak, újságoknak és dekorációnak is találhatunk helyet az asztalon.Hogyan rendelhető meg a dohányzóasztal?

  • Üzletünkben megtekinthető és kipróbálható a termék.
  • Egyedi méretre, színre kérjen előzetesen, elérhetőségeink bármelyikén, árajánlatot!
  • Rendeljen üzletünkben vagy e-mailen keresztül!


Válasszon a dohányzóasztalhoz szőnyeget vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat!

Átlag: 4.3 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.